گفتی گنه کنی به دوزخ برمت این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا تا جایی که من میدونم اقایون تو این دوران باید بیشتر حواسش خانومش باشه
نمیدونم اخه من همش دعواش میکنم بعدش گفت دیگه حداقل وقتی پریود مغزیم انقدر نرو رو مخم
گفتی گنه کنی به دوزخ برمت این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
😂😂😂😂😂ای خواهر ای خواهر ولمون کن جون جدتفقط به پرو پای همسرت وقتی تو فازه نپیچ همین
اخه من روزی ۱۰ بار میپیچم آخرشم میشینم گریه میکنم میگه خودت چاه میکنی میوفتی توش گریه ام میکنی