2777
2789
عنوان

آقایون

990 بازدید | 80 پست

سلام توی دوران پریودی آقایون چجوری دوست داری باهاتون رفتار شه

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂ای خواهر ای خواهر ولمون کن جون جدت

فقط به پرو پای همسرت وقتی تو فازه نپیچ همین

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
والا تا جایی که من میدونم اقایون تو این دوران باید بیشتر حواسش خانومش باشه

نمیدونم اخه من همش دعواش میکنم بعدش گفت دیگه حداقل وقتی پریود مغزیم انقدر نرو رو مخم

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
😂😂😂😂😂ای خواهر ای خواهر ولمون کن جون جدتفقط به پرو پای همسرت وقتی تو فازه نپیچ همین

اخه من روزی ۱۰ بار می‌پیچم آخرشم میشینم گریه میکنم میگه خودت چاه میکنی میوفتی توش گریه ام میکنی