2777
2789
عنوان

یه سئوال عجیب و جالب بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 68 پست
مگه فشار قبر برای کسی که دفن شده؟اونی که دفن نشده و غسل و کفن نشده چطور فشار قبر داره؟این که میگی هو ...

دوستان بالاتر معنی فشار قبر رو توضیح دادن میتونین بخونین

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

زندگی بعداز مرگ خیلیا تجربه اشو داشتن.

منظورم اینه وقتی روح از بدنت خارج بشه به عالم برزخ میره و بهشت و جهنم هم که بعد از قیامت اتفاق میفته یعنی الان اگر من بمیرم میرم عالم برزخ اگر آدم خوبی باشم که خوشحال به زندگی ادامه میدم اگر آدم بدی باشم که غمگین در حال حسرت خوردن هستم و بعد از قیامت حالا رسیدگی میشه به حق الناس و....و بهشت و جهنم 

هی نفسی میاد و میگاد🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرگ‌ اصلا ترسناک نیست. شما از خوابیدن میترسید؟

ترس نیست.. یجور حس تنهای عمیق که از عزیزانت جدات میکنه از آرزوها و.... چیرایی که مال این دنیا بوده... ولی چیزی واقعیت رو تغییر نمیده. زندگی ابدی نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
مگه فشار قبر برای کسی که دفن شده؟اونی که دفن نشده و غسل و کفن نشده چطور فشار قبر داره؟این که میگی هو ...

منظور از فشار قبر حالت دلبستگی انسان به اموال و افراد این دنیاست که متوفی نمیتونه ازش جدا بشه

هی نفسی میاد و میگاد🙃

ترس نیست.. یجور حس تنهای عمیق که از عزیزانت جدات میکنه از آرزوها و.... چیرایی که مال این دنیا بوده.. ...

یادت نمیاد دیگه.

تو الان بگیر بخواب 

آیا تو خواب یادت هس که غذات رو گاز الان میسوزه و باید بیدار شی خاموشش کنی؟

خدانگهدار 
یادت نمیاد دیگه. تو الان بگیر بخواب آیا تو خواب یادت هس که غذات رو گاز الان میسوزه و باید بیدار شی ...

نه وقتی عمیق باشه اصلا. 

اره آفرین باریکلا. مرگم یه خواب عمیقه که حافظتو ازت میگیره و میره. فقط خانوادت واست گریه میکنن

درسته ممنون🙏🏻

اما میگن تا زمانی که جسم به خاک سپرده شده.. روح آزاد و رهاس.. حتی توی اون مکان هست و میبینه یسری چیز ...

میگم که ی باور علط جا انداختن کسی که وابسته ب جسمش باشه حتی اگر خاکش کنن آروم نمیشه ربطی نداره شب اول قبر عذاب قبر همون وابستگی و فشار زوانی حاصل از گناه و خوشحالی حاصل از خوبی هست

مثل ی خواب وحشتناک ک میبینی، درواقع روحت ب عذابه و جسمت سالم. فساد و تجزیه جسم هم دلیل علمی داره و هم از ثدبت موندن جسم( خیلی ها زندان ولی زخم بستر میگیرن و وصعیتشون بده) بعد مرگ جسم تموم شده‌است.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!