2777
2789
عنوان

یه سئوال عجیب و جالب بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 68 پست
حالا من همش به این فکر میکنم اینایی ک قبر ندارن چطوری فشار قبر باید داشته باشنمثلا تو دریا غرق بشن ی ...

من تو تفسیر قرآن خوندم هر جایی روح فشار قبر داره و فشار قبر منظور دلتنگی برای اموال و افراد این دنیایی است ( اینکه میگن آخر زمان فشار قبر بیشترِ فکر کنم چون همه به گوشی معتادیم😂)

هی نفسی میاد و میگاد🙃

ایشون میگه جسم تکه تکه شده چجوری شب اول قبرو میگذرونه من میگم نکیر و منکر به جسم کاری ندارن چون روح ...

خب درسته.. گفتم اون روح کجاست نکیر و منکر از کجا پیداش میکنن؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اینو میدونم.. مثلا میگن شب اول قبر و زمانی که جسم به خاک سپرده میشه روح درکنار جسمش قرار میگیره ت ...

نه  اینجوری نیست. همون لحظه ک میمیری، فرق نداره ک چ زمانی باشه روز یا شب شب اول قبر شروع میشه و چون وحشتناکه  میگن شب اول قبر،از همون لحظه سوال و جواب شروع میشه.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من تو تفسیر قرآن خوندم هر جایی روح فشار قبر داره و فشار قبر منظور دلتنگی برای اموال و افراد این دنیا ...

اما بنظر خیلی ترسناک میاد 🥹🥹🥹من فقط از همینِ مردن میترسم 😬جهنم همه فک و فامیل و دوست و آشنا هستن احساس غریبی نمیکنم اونجا زیاد 😂

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
سوال خوبیه ولی جواب منو به تعلیق میرسونه 😁🖐️

منم داشتم به همین فکر میکردم😂

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

نه اینجوری نیست. همون لحظه ک میمیری، فرق نداره ک چ زمانی باشه روز یا شب شب اول قبر شروع میشه و چون ...

اما میگن تا زمانی که جسم به خاک سپرده شده.. روح آزاد و رهاس.. حتی توی اون مکان هست و میبینه یسری چیزارو.. و هنوز باور به مرگش نکرده و... 

زیاد به این چیزا فکر نکن روح و روانت داغون میشه عزیزم

نمیدونم چرا بعداز اینکه فیلم بی بدن رو دیدم و داستان خرم دین... عجیب برام سئوال شد... بازم ممنون❤🙏🏻

زمانی که میمیره ادم روح یهو میره تو برزخ.. پس چیزایی که کفتن چی؟؟

برزخ کیه بابا.  زندگی پی در پی عین یه خوابه از این خواب به خواب...

واقعا نشستی برزخ و بهشت رو باور کردی؟

خدانگهدار