گوهرشبچراغم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1811 عنوان خانوما کسی وارد به در آوردن کاپ هست 576 بازدید | 51 پست لعنتی خیلی سخت بیرون میاد میره اون ته وقتی دل درد دارم جونی برام نمیمونه زور هم بزنم بیاد پایینبیرون آوردنش واقعا مشکله امروز خریدم اما پشیمونم کرد 1403/05/02 | 03:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوهرشبچراغم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1811 آخه تا وقتی نوار هست😭😭😭😭😭😭وای فکرشم دردناکه بخدا که خسته شدمینی نوار نذارم حیثیتم میره تو دوره پریود جایی نمیتونم برم چون ازم شررره میکنه خون
saba_fg عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 4586 منم یکی دو روز اول سختم بود الان بعد ۵ ماه حتی نمیتونم به نوار فکر کنم قشنگ باید قلق کاپو با بدن خودت پیدا کنی
گوهرشبچراغم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1811 منم یکی دو روز اول سختم بود الان بعد ۵ ماه حتی نمیتونم به نوار فکر کنم قشنگ باید قلق کاپو با بدن خود ... چجوری میکشیش بیرون؟من دمشو تو بروشور گفته بود قیچی کنیدخوب شد نکردم وگرنه نمیدونم چجوری باید نیاوردم بیرونبالا نمیره بمونه؟ترسم همینه
قلب_منی_تو عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1725 تامپون بزار چه کاریه به کاپ خاهر من خودت چرب کن سعی کن درارشیکبار دختر عموم کاپ گزاشت نمیتونست درباره روانی شد عمم گفت بااین درار حالا این چیه پاستیل هستن تو ظرف شبی موچین هستن پلاستیکی بااون در اورد خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
گوهرشبچراغم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1811 با کاپ خونریزی کم شد؟ نه نوشته حجم خون تو نوار زیاد نشون میده اما من که آنقدر خونریزی دارم تا میارم بیرون عین کاسه لبریز خونهببخشید واضح گفتم امیدوارم در حال خوردن چیزی نبوده باشی
دلارام۷۱۶۱ عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 2826 بخدا که خسته شدمینی نوار نذارم حیثیتم میره تو دوره پریود جایی نمیتونم برم چون ازم شررره میکنه خون وای خیلی سخته درکت میکنمفیبروم داری؟ تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
گوهرشبچراغم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1811 اصلا کاپ نذارید بیمار میشین جدی ؟همه میگن رعایت کنید بهداشتی رو مشکلی ندارنالبته منم خوشم نمیاد ولی واقعا مجبورم
_22setareh عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 693 نه نوشته حجم خون تو نوار زیاد نشون میده اما من که آنقدر خونریزی دارم تا میارم بیرون عین کاسه لبریز خ ... نه بابا ، ممنونم
قلب_منی_تو عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1725 با کاپ خونریزی کم شد؟ نه بابا خون نگه میداره تا موقع ک کاپ درارن .خون میمونه تو رحم تا وقتی ک جلو راهش باز کنن خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
_22setareh عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 693 نه بابا خون نگه میداره تا موقع ک کاپ درارن .خون میمونه تو رحم تا وقتی ک جلو راهش باز کنن خیلی بده که