عزیزم چندتا نکته هست همش تاثیر داره:
۱.ربع ساعت قبل از این که کیک رو بذاری داخلش روشنش کن تا گرم بشه(
من خودم همیشه اول روشن میکنم بعد شروع میکنم مواد کیک رو آماده کردن).
۲.بکینگ پودر به اندازه بزنید و حواستون باشه فاسد نشده باشه
۳.وقتی مواد خشک رو اضافه کردید(مثلا آرد و بکینگ پودر یا پودر کاکائو)دیگه نباید خیلی هم بزنید فقط یه مقدار اونم آروم که مخلوط بشن.
۴.آرد رو حداقل ۲بار الک کنید.
۵.بعد از این که مواد رو توی قالب کیک ریختید ۲ ۳بار به زمین بکوبید تا هواش خارج بشه.
۶.وقتی کیک رو گذاشتید داخل دستگاه دیگه در رو باز نکنید تا پایان زمان پخت کیک.
امیدوارم حل بشه❤