2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم مرغ و شکر رو حتما باید ۷ دقیه بزنی

جدا بزنم زرده وسفیده یا فرقی نمیکنه

واینکه ارد قنادی حتما باید باشه

وسوال اخر اینکه دمای توستر چقدر باشه چند دقیقه بالا بپزه چند دقیقه پایی؟

چیکار کنم خمیر نشه وپف کنه

عزیزم چندتا نکته هست همش تاثیر داره:

۱.ربع ساعت قبل از این که کیک رو بذاری داخلش روشنش کن تا گرم بشه(

من خودم همیشه اول روشن می‌کنم بعد شروع می‌کنم مواد کیک رو آماده کردن).

۲.بکینگ پودر به اندازه بزنید و حواستون باشه فاسد نشده باشه

۳.وقتی مواد خشک رو‌ اضافه کردید(مثلا آرد و بکینگ پودر یا پودر کاکائو)دیگه نباید خیلی هم بزنید فقط یه مقدار اونم آروم که مخلوط بشن.

۴.آرد رو حداقل ۲بار الک کنید.

۵.بعد از این که مواد رو توی قالب کیک ریختید ۲ ۳بار به زمین بکوبید تا هواش خارج بشه.

۶.وقتی کیک رو گذاشتید داخل دستگاه دیگه در رو باز نکنید تا پایان زمان پخت کیک.

امیدوارم حل بشه❤

دلی که رحمه زخمه💔
عزیزم چندتا نکته هست همش تاثیر داره:۱.ربع ساعت قبل از این که کیک رو بذاری داخلش روشنش کن تا گرم بشه( ...

ممنون از توضیح خوبت  عزیزم فقط ممکنه بگید مدت زمان پخت بالا وپایین هر کدوم چقدر باشه؟

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز