2777
2789

قراره برم رشته پزشکی یه نفر گفت تک بعدی میشی و فقط باید درس بخونی کار دیگه ای نمیتونی بکنی بنظرتون میشه درکنار درس خوندن در زمینه های دیگه هم پیشرفت کرد؟

و اینکه مسخره نکنین ولی کلاسور اینا بخریم یا بزاریم بعد شروع دانشگاه ؟؟😅😅

قراره برم رشته پزشکی یه نفر گفت تک بعدی میشی و فقط باید درس بخونی کار دیگه ای نمیتونی بکنی بنظرتون م ...

ممنون از سوالتون 

من خودم دانشجو ام ولی نظر خودم رو میگم شاید به دردتون بخوره 

اینکه تک بعدی بشید یا نه کا ملا به خودتون بستگی داره ،که با درس خواندن همه چیز رو ول کنید یا برای چیز های دیگه هم زمان بگذارید. ولی سعی کنید اون چیزی که واقعا علاقه دارید رو دنبال کنید و بیشتر زمانتون رو صرف اون کنید.‌ چون بعد از یک مدت که درس می‌خونید اگر علاقه نداشته باشید توی اون زمینه و فقط برای حرف دیگران برید ، چون عاشقانه اون رو دوست نداشتید ، باعث میشه توی اون زمینه درجه یک نشید و باتوجه به این که هرچیزی سختی های خودشو داره، شما اون مسیر رو‌ به سختی می‌گذرانید و‌ بعدا هم حال دلتون توی اون زمینه خوب نیست.

حرف ایشون نه کاملا درسته نه کاملا غلط 

چون شما توی زمان دانشجویی حتی اکثرا تا شب کلاس دارید و زمان کمی میمونه براتون که توی زمینه های دیگه حرفه ای بشید. البته میشه حرف ای هم شد ولی 

حواستون باشه که بیشترین زمانتون داره صرف این رشته میشه پس اگه علاقه داشته باشید و همین رو پیگیری کنید خیلی جلو ترید. 

و این مربوط به همه رشته ها میشه بنظرم .

برای کلاسور هم فرقی نمیکنه هر طور راحتید‌.ولی اگه زود تر بخرید چون آماده ترید احساس بهتری دارید .

من خودمم الان خریدم😅

البته من ترم پنجم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از سوالتون من خودم دانشجو ام ولی نظر خودم رو میگم شاید به دردتون بخوره اینکه تک بعدی بشید یا ن ...

ممنون از شما🪷

ترم اول دقیقا حس کلاس اول رو برام القا میکنه،منی که سه ساله دبیرستان با یه خودکار و اتود میرفتم مدرسه الان هایلاتر خریدم و ذوق دارم😅😂😂

بعد اینکه بنظرتون میشه راحت دوست پیدا کرد😅؟و شرایط خوابگاه اونقدر که میگن وحشتناکه؟(یه نفر چندروز پیش خیلی من رو ترسوند گفت کل ترم اول گریه میکردم تازه دانشگاه تهرانم میخونه)

ممنون از شما🪷ترم اول دقیقا حس کلاس اول رو برام القا میکنه،منی که سه ساله دبیرستان با یه خودکار و ات ...

آره واقعا خیلی ذوق داره ☺️

آره دوست میشه پیدا کرد ، 

کلا دانشگاه مثل همون مدرسس فقط بزرگتره..

ولی باز بستگی به روحیه خودت و ارتباط اجتماعی ت داره ، 

من خودم با اینکه خیلی برونگرا نیستم در حد یکی دوتا دوست داشتم ،و گاهی که نمیومدن تنها می موندم .

ممکنه ماه های اول یه کم چون جو رو‌ نمیشناسی برات سخت باشه ولی کم کم راحت میشه .

شرایط خوابگاه هم بستگی به شانست داره که با چه جور آدمایی توی یه اتاق باشی ، 

من خودم خوابگاهی نیستم ولی دوستام که خوابگاهی هستن ، یه سریا شون رو میشناسم که با هم خوابگاهیاشون آنقدر خوبن که اکیپ شدن و همه جا میرن و 

هم یه سری از دوستام ، خیلی خوابگاهی هاشون اذیت شون میکردن و همین که شما میگی گریه و.. رو تجربه کردن .

ولی اگه خوابگاهی هستی ،در کل نگران نباش و همه چیز رو بسپار به خدا و از اون بخواه 

اگه هم به خدا توکل کنی و هم رشته ات رو دوست داشته باش ی سختی هاش برات آسون میشه ..و این روز ها میشن بهترین خاطراتت

یه نصیحت هم بکنم : اینکه سعی کن ، استادا کتاب معرفی کردن از کتابخونه بگیری ، چون قرار نیست همش رو بخونی و فقط یه بخشی رو باید بخونی ....همه ترم اولی ها مثل خودم این اشتباه رو‌ می‌کنن که همه کتاب هایی که استاد میگن رو‌ می‌خرند😅و بعداً پشیممون میشن چون هزینه کتابا زیاده(البته اونایی که باز خیلی دوست داشتی بخر😉)

و اینکه با جنس مخالف ترم اول و دوم دوست نشو ، چون توی  دانشکده همه هم دیگه رو میشناسن و ترم اولیا هم اکثرا که دیدم همه ترم اول دوستن و ترم های بعد که هم دیگه رو میشناسن ، میفهمن به درد هم نمی خورند و جدا میشن ..

سعی کن حتی اگر از کسی خوشت اومد ، حداقل دو ترم زیر نظر بگیریش..چون ترم‌ اول اونی که نشون میدن نیستن..

و این مسئله رو تا تجربه نکنی  و نبینی متوجه نمیشی..