2777
2789

اینجا چرا این مدلی شده؟؟؟ من یه کاربری دیگه داشتم، مدتها بود سایت نمیومدم. به فاصله ی دو روز منو تعلیق کردن. چرا؟؟؟ چون یه مرد بیشعور دو ساعتها عضو شده، به خانمها توهین کرده هیچ، درخواست دوستی هم میده.

دو روز قبل هم یه کاری اومد بهم توهین کرد، من با اون کاری نداشتم اصلا، با استارتر بودم. 

خیلی 

@niniyar_2  

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

من بلد نیستم تگ کنم. لطفا نی نی یارها رو تگ کنین. نخواستیم بابا این سایت درپیت رو، هر دو تا کاربری رو تعلیق کنین، با این مدیریتتون.

نه میشه تاپیک حذف کرد، نه میشه جواب توهین کسی رو داد

خیلی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صرف اینکه تو یه تاپیک سیاسی بدون اینکه هیچ نظری بدم از استارتر درخواست کردم تا قفل کنه که توهین به وجود نیاد ۲ هفته تعلیق بودم

اینجا چندان منطق حاکم نیست

رکیک ترین توهین ها میشه و تعلیقی نمیشه اما یهو  هم الکی چند نفر رو تعلیق میکنن

قصد تعلیق دارید؟

همین دیگه تا کسی یه ذره اعتراض میکنه، فوری تعلیق. هرکاری دوست دارین بکنین. 

چند روز پیش دعوای افغانی ها قود، دو ساعت انواع فحش ها رو دادن. هیچ تعلیقی هم نشد. 

یه ذره به نحوه ی مدیریتون تجدیدنظر کنین. فقط تعلیق رو بلدین، هر دو روز یه بار

خیلی 
همین دیگه تا کسی یه ذره اعتراض میکنه، فوری تعلیق. هرکاری دوست دارین بکنین. چند روز پیش دعوای افغانی ...

الان مشکل شما چیه دقیقا؟ من به کاربر اقا رسیدگی کردم 

من بلد نیستم تگ کنم. لطفا نی نی یارها رو تگ کنین. نخواستیم بابا این سایت درپیت رو، هر دو تا کاربری رو تعلیق کنین، با این مدیریتتون.

نه میشه تاپیک حذف کرد، نه میشه جواب توهین کسی رو داد

این نوشته شماس من چه کمکی میتونم بکنم؟

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar