2777
2789

امشب زنگ زدم به دوستم حس کردم حالش خوب نیست هی پرسیدم چی شده نمیگفت اصرار کردم قضیه رو گفت

این دوستم حدود یه ساله با یکی دوسته گفت پسره چند وقته درست حسابی جواب نمیده پیام صبح بخیرو شب جواب میده یعنی تو طول روز باهم حرف نمیزنن شبام حدود یه ساعت به زور بعضی شبام که اصلا پیام نمیده پسره یا یه سلام خوبی میگه میره نمیدونم خوابش میبره خستس سرش شلوغه یا پای یکی دیگه درمیونه خدا داند

خیلی دلم واسه دوستم سوخت🥺

بخاطر یه پسر انقدر پکر بود حال منم گرفته شد🤦🏻‍♀️

دوست دارم یجوری کمکش کنم 

اعصابم خرد شد گفتم دیگه جوابشو نده بعد یکم فکر کردم گفتم نکنه اشتباهی راهنماییش کردم

نظر شما چیه باید چیکار کنه؟

فردا میخوام برم پیشش باهاش حرف بزنم لطفا شمام نظرتونو بگید🙏🏻

🌝✨

کات کنه تمام

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف بزنه 

بگه من لیاقتم رفتار بهتر از اینه 

بعد به حالت قبل برگرده 

یک هفته تا یک ماه زمان بده اگه بازم همون بود ، بگه خدافظ من رفتم کاتت و تمام! 

اگه بخوادش برمیگرده اگه برنگرده هم ضرر نکرده

وقتی هیچ شناختی نداریم چندسالش شغلش چیه رابطشون در چه حد چی بگیم ؟

من خودمم خیلی نمیشناسم نظرتونو راجب این داستان پرسیدم نه پسره

۲۴سلشه شغلشم آزاده رابطشونم که گفتم یکساله

🌝✨
باز دخترا اینو میتونن بگن پسرا میریزن تو خودشونو نابود میشن باز هی بگین دخترا گناه دارن

نگران اونا نباش خودشونو سرگرم میکنن😐 یا یکی تو استین دارن یا چند تا رفیق دختر که دورشون جمع بشن یا راهای دیگه!🫠

من خودمم خیلی نمیشناسم نظرتونو راجب این داستان پرسیدم نه پسره۲۴سلشه شغلشم آزاده رابطشونم که گفتم یکس ...

عزیزم وقتی تو عمق ماجرا نیستیم نمیدونیم اوایل چطور بودن قصدشون چی بوده و اینکه چقدر وقت برای هم میزاشتن قبلا که ب اینجا رسیده و اینکه ایا کدورتی بیشنشون بوده یا نه

نگران اونا نباش خودشونو سرگرم میکنن😐 یا یکی تو استین دارن یا چند تا رفیق دختر که دورشون جمع بشن یا ...

دخترای الن وضعشون خیلی بدتره با چنتا داداشین با چندتا دوست اجتماعی با چندتا رل بعد حرف میزنی باهاشون میگن پسره خیانت کرده

باز دخترا اینو میتونن بگن پسرا میریزن تو خودشونو نابود میشن باز هی بگین دخترا گناه دارن

ریده تو اعصاب و روان اون بدبخت باکاراش چه گناهی داره؟

اگه وقتشو نداره وارد رابطه نشه،خسته شده بگه،یا هر دردی که داره چرا مثل گاو رفتار میکنه؟

🌝✨
دخترای الن وضعشون خیلی بدتره با چنتا داداشین با چندتا دوست اجتماعی با چندتا رل بعد حرف میزنی باهاشون ...

من۱۳ساله باهاش دوستم میدونم همچین دختری نیست به هیچ عنوان

لطفا یه نسخه واسه همه نپیچین

🌝✨
عزیزم وقتی تو عمق ماجرا نیستیم نمیدونیم اوایل چطور بودن قصدشون چی بوده و اینکه چقدر وقت برای هم میزا ...

اینم حرفیه

درسته

من فقط دوست دارم کمکش کنم ولی خودمم نمبدونم چی درسته چی غلط😔

🌝✨