2777
2789

چند روز پیش تاپیک زدم و از طلاقم ابراز خوشحالی کردم.

اکثرا لطف داشتن ولی بعضیا خیلی اومدن فاز منفی دادن و گفتن پشیمون میشی و اشتباه کردی و فلان !!

که حرفاشون خیلی ناراحتم کردچون ندونسته قضاوتم کردن و نفهمیدن من چه عذابی کشیدم 

الان میخوام چن مورد کوچیک تا از رفتار هاشو بگم 

تو پرانتز بگم که۲سال زندگی کردیم بچم ندارم ازدواجم سنتی .‌

خودمم زیر۳۰ هستم و کارمندم اونم ۱۰ سال ازم بزرگتر بود

از نظر مالی و ظاهری و اجتماعی موقعیت خوبی دارم هیچ احتیاجی بهش نداشتم فقط یه محبت میخواستم که اونم ازم دریغ کرد

الان میخوام چن مورد کوچیک تا از رفتار هاشو بگم 

اگه شما بودین ازش جدا نمیشدین؟ 

کلا نسبت به احساسات من بی تفاوت بود : غم، شادی، نگرانی و‌من براش اصلامهم نبود 

با خانوادم قطع ارتباط بود و رفت و امد همه به خونمون محدود بود، البته بجز دوستان و خانواده خودش!

هیچ عاطفه و محبتی به من نداشت.... نه عشقی نه علاقه ای 

بد دهن بود و به راحتی توهین می‌کرد به خانوادم و خودم

وقتی عصبانی میشد دست روم بلند می‌کرد 

همش تحقیرم می‌کرد و ازم ایراد میگرفت با اینکه ۱۰۰ درجه از همه نطر ازش سر ترم

همش دعوا داشتیم تفاهم نداشتیم و تو دعوا همش تمام بحث های قبلی هم مرور می‌کرد و همیشه هم آشتی میکردم چون اون پیش قدم نمیشد 

هیچ تلاشی برای بهبود ارتباط مون نمی‌کرد و روزی چندین بار میگفت همینه که هست اگه نمیخوای برو 

مناسبت ها براش مهم نبود 

اجازه نمی‌داد تنها جایی برم و با کسی رفت و امد کنم  و.‌...

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
به مادرتو پدرت خدایی چی میگفت این نره خر

خیلی فحش میداد

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری کردی . من تاپیک قبلت و نخوندم ولی کلی دلیل نوشتی که از همه بدتر بی محبتی اون آقا بوده و اینکه میگفته همینه که هست. امیدوارم بهترینها برات پیش بیاد از این به بعد

خوب کاری کردی . من تاپیک قبلت و نخوندم ولی کلی دلیل نوشتی که از همه بدتر بی محبتی اون آقا بوده و این ...

مرسی که درکم میکنی 

من خیلی عاطفیم.... احساس برام خیلی مهمه. 

پس یعنی حساس نیستم و حق دارم ؟ 

منم بودم همین کارو میکردم

امیدوارم هیچوقت تو این شرایط قرار نگیری گلم

عزیزم من خودم جدا شدم وقتی که هیییییچ رشته محبتی بینمون حداقل از سمت من نبود

الان تو زندگی دومم شاید از اون مشکلات سختتر دارم ولی رشته محبت دو طرفه هست و به نظر من همین دلیل برای جدایی یا ادامه کافیه 

اینو مطمئنم اگه رشته محبت باشه تمام مشکلات قابل تحملن ولی نباشه اصلا نمیشه تحمل کرد 

عزیزم من خودم جدا شدم وقتی که هیییییچ رشته محبتی بینمون حداقل از سمت من نبودالان تو زندگی دومم شاید ...

صحیحه، ببخشید تو ازدواج اولتون، محبت همسر سابقتون، باعث نشد که شماهم بهشون علاقمند بشید؟ 

یعنی عشق ۱ طرفه بود؟

مرسی قربونت برم امیدوارم توام ازاینجا به بعد پراز خوشبختی و حال خوب باشه برات😍✨

♥️🙏🏻 به دعای شما انشالله 

صحیحه، ببخشید تو ازدواج اولتون، محبت همسر سابقتون، باعث نشد که شماهم بهشون علاقمند بشید؟ یعنی عشق ۱ ...

اصلا عشقی نبود اگه یک ماهم نمیدیدمش اصلا دلم تنگ نمیشد اصلا نکران نمیشدم متقابلا اونم همین طور هیچ وقت حس نمیکردم دوسم داره 

این دفعه با اینکه اخلاق شوهرم خییییلی تنده همین هفته پیش جوری باهام رفتار کرد که کارم به بیمارستان و سی تی اسکن کشید ولی اون محبته هست

خیلی فحش میداد

دختر عمو خودمم اینجور بود

عموم که پیر بود خب جثش نصف این بیشعور هم نبود اینم اصلا نمیترسید از عموم یا کسی راحت فحش میداد و حتی توهین به زن عموم میکرد دختر عمومم حرف میزد کتکش میزد دیگه اواخر چیزی نمیگفت میذاشت راحت فحش بده به همه

اصلا عشقی نبود اگه یک ماهم نمیدیدمش اصلا دلم تنگ نمیشد اصلا نکران نمیشدم متقابلا اونم همین طور هیچ و ...

اها بله متوجه شدم 

دختر عمو خودمم اینجور بودعموم که پیر بود خب جثش نصف این بیشعور هم نبود اینم اصلا نمیترسید از عموم یا ...

منم همینطور 

اوایل گارد داشتم اما بعدش دیگه جوابشو نمی‌دادم

چون بحث بالا میگرفت