الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من رفتم تو هفته 17 بعضی وقتا احساس میکنم پوستم کشیده میشه نگاه میکنم نی نیم قلمبه شده اونم تازه دو هفته اس تا این حد حس میکنم😨😨😨 شما چطوری از الان حس میکنین 😨به نظرت اونطوری میاد عزیزم نی نی الان یه کوچولوعه از این چیزا حس نمیکنی هنوز😆
الان یکی از فامیلای ماحامله س شاید هشت هفته بیشترنبود میگفت ضربانشو حس میکنم من اردبیهشت از داده بود خرداد حس میکردم تکوناشو دیگه پانزده تیر رفتم سونو دکتر پرسید حرکتشو حس میکنی گفتم خیلی وقته حتی فکرکنم پنج تیر بود دکتر تو مطبش با دستگاه معمولی جنسیتشو گفت کامل حرکت میکرد
خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر
مثل زن عموی منی.دو ماهش بود به حساب خودش میگفت بچه لقد میزنه😂😂😂😋😋 والا بعد از ۱۴ماه بعد تازه ز ...
شاید اینبار احساسم اشتباهی هس یا خیاله ولی یه بار باردارشدم و زایمان کردم تجربه کردم واسه همون اونموقع توهم نداشتم در ضمن هر چی سن کمتر و لاغر تر باشی بیشتر احساس میکنی
خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر