2777
2789
عنوان

همسایه روبرومون

267 بازدید | 15 پست

همسایه روب رومون دارن فیلم می بینن انقد بلند میخنده قهقه میزنه با صدای بلند نمیدونم صدای زنه یا مرد خیلی وحشتناک و شیطانی میخنده اعصابم خورد شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت تاپیک اخرمو بخون اعصابت اروم میشه 😁

باز مستاجر ما چن بار بهش گفتم زیر پله ها چیزی نذار گوش نمیده این شیشه های پلاستیکی و کاغذ و خلاصه همه رو جمع میکنه میذاره زیر پله ها نزدیک در حیاط یه بار گفتم مثه خونه نمکی ها شده بهش برخورده .‌دبه های ترشی میذاره موتور شوهرش و دوچرخه پسرشم هست کم مونده خودشونم بیان زیر پله ها زندگی کنن خخخخ 

اینا هر چی تذکر بدی بدتر میکنن لجبازن

باز مستاجر ما چن بار بهش گفتم زیر پله ها چیزی نذار گوش نمیده این شیشه های پلاستیکی و کاغذ و خلاصه هم ...

اره بالا کوه زندگی کردن نمیدونن تو شهرا باید چجوری رفتار کرد بهشونم برمیخوره چیزی میگیم

اره بالا کوه زندگی کردن نمیدونن تو شهرا باید چجوری رفتار کرد بهشونم برمیخوره چیزی میگیم

واقعن . اصلا فرهنگ شهر نشینی و آپارتمان. نشیتی نداره تازه دم درش پرده هم زده هر چی میگیم پرده نزن زشته از داخل بزن میگه از داخل نمیشه گفتم تو آپارتمانها که بیرون در پرده نمیزنن کجا دیدی آخه میگه چون مگس میاد 

🤣🤣🤣🤣🤣

نیگا تا الان داشت قهقه میزد رفتم یه ریمل که خشک شده بود بلااستفاده بود پرت کردم ب درشون خورد زود پنجره رو بستم دیدم اومد مرده دم در ببینه چی بوده کی بوده حقشون بود دلم خنک شد مثه چی صدای زنه بلند بود و بد می‌خندید نمیذاش بخابیم 

الان کاملا ساکت شدن