2777
2789

من واقعا بی عرضم همش سوتی میدم

دنبال کارم 

دیروز روز دوم کار آزمایشی فروشگاه زنجیره ای بود

ولی دیشب ساعت ۱۱ ک تایمم تموم شو رفتم ب صاب کار گفتم میتونم برم؟ولی انقد احمقم نمیفهمم اون باید بگه ن من

ای کاش لال میشدم 

چون امروز رفتم گف نیرو فعلا نمیخوایم برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ساعت ۱۱ شب بوده  کی باید تعطیل  بشی مگ تایم کاریت ۱۱ تموم نشده ؟

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

الانم سوتی ندادی طوری نبود احساس میکنم دنبال بهونه برای پرت کردنت بود

نمیدونم بخدا

حس میکنم عرضه ندارم

واقعا حالم خوب نیست

چون شرینی فروشی هم همینجوری پیچوند

هرکاری اونا میگن میکنم ولی نمیدونم چرا نمی‌خوان

یبار هم رفتم مهدکودک یروز گف نمیخوایمت 

نمیدونم چی کم دارم و چرا بی عرضم انقد 🥲💔

خودتو سرزنش نکن، ببین هیچکسی که از اول بلد نیست حداقل چندماه باید بمونی تا یاد بگیری صاحبکارت یکم سخ ...

انتطار ندارن درسته  ولی افراد دیگ تو شرکت دنبال این هستن موقعیت تازه وارد رو واسه خودشون ببرن تا حقوقشون  بیشتر شه

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)