به نظر من واقعا یه چیز مسخرس مثلا یکی خیلی نه ها فقط یک معه از سالو درس نخونه و فقط تو این 4 سال ینی نهم دهم یازدهم و دوازدهم یه ترمشو بد بده کنکور چون شرط اون شده بیچاره بدبخت میشه،، من خیلی رو دیدم تازه 12 یا 11 هم میخوان برا کنکور درس بخونن تو فامیل و دوستامجلو چشام انقد گریه میکنن الان خیلیا به خاطر این قرار ضربه ببینن فقط و فقط حسنش برا اونایی که از اول خیلی خوب درسمیخونن و چون خیلی ادمای کمی رو بر میدارن رقابت بین بهتریناس و احتمال قبولی از اول خر خونا زیاد میشه ولی واقعا در حق اونایی که سال های اخر که کار از کار گذشته شروع میکنن ظلم میشه و چه سرنوشت هایی که تغییر میکنه شاید یکی مثلا یه سال یه بلایی سرش بیاد نتونه اون موقع چی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقدر شد ؟ دور از جونت این حرفا چیه به خودت میزنی منم نهاییماونیکه میخواستمنشد
نگم بهتره
حقمه اینهمه تلاش و امید و ارزو ۱۲سال دود شد رفت هوا بخاطر یه ماه مشکلاتی ک داشتم حتما خدا اینجور برام میخواسته ک سال اخری اونم ماه اخر همه زندگیم تباه شد با این معدل الان چی پارسال افسردگی گرفتم بخاطر همین موضوع تا ب خودم اومدم بهمن شد ترمیم هم نکردم ک فرصتو نسوزونم مجبورم سال دیگ دوپایه ترمیم کنم واقعا خاک تو سرم