2777
2789
عنوان

تف به این زندگی

546 بازدید | 16 پست

خسته ام خسته،همه ی خواهر برادرام ازدواج کردن ،شغل دارن ،اما من تو ۳۰ سالگی جدا شدم با یه بچه،شغل ندارم ،یه شغل پاره وقت دارم که درآمدش کمه،تو شرایطی هستم ،که کل مسئولیت های زندگی افتاده رو گردنم،خرج بچه ،خودم،هیچی دیگه خرجت رو گردن نمیگیره ،پدر بچم خرج بچش رو نمیده،هیچی ساپورتت نمیکنه،همه ی مشکلات و غصه هات رو باید بریزی تو خودت و دم نزنی ،هوووووووووف

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نفقه بچشو نمیده!شکایت کن

به خانوادش گفتم میگن بچه رو بده به ما،ولی از ما خرج نخواه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
باید قانونی پیگیری کنی

کدوم قانون،نشده ،نمیشه

خب بچه رو بده باباش نگه داره یه مدت وضعیت درس شد برگزدون 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین حضانت مشترک بگیر و درخاست نفقه کن

درخواست نفقه گردم،حکم جلب بهم دادن ،گم گور شده،پیداش نیست

خب بچه رو بده باباش نگه داره یه مدت وضعیت درس شد برگزدون

میترسم بدم،بچه اذیت بشه،آخه اصلا باهاشون نبوده ،خیلی کم بوده،میترسم بعدش بهم ندن،پدر بچه که نگه نمیداره،میده خواهرش،خواهرش دو تا دختر داره،میترسم دخترم پیششون اذیت بشه،نصف روز میرفت ،میگفت دخترش اسباب بازی بهش نداده،باهاش بازی نکرده،غذا نداده،

بچه رو بده به شوهر سابقت دیگه

خودش بی مسئولیت و زن بازه،مهری نداره به بچه،میده خواهرش،خواهرش خودش بچه داره،خوب مراقبت نمیکنه

تو قطعا یه زن قوی ای هستی طلاق گرفتی و از بچه ات مراقبت میکنی چرا فک میکنی از اونا کمتری هنوز خیلی و ...

مرسی از قوت قلبت،اما وقتی میبینم خواهر برادرام شغل دولتی ،حقوق خوب،زندگی دارن ،و من پر از حفره ام ،نمیکشم واقعا