2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام سرما بخورم🤣

240 بازدید | 44 پست

نپرسین چرا چون نمیگم😌😁

ولی باید تا فردا سرما بخورم بگین چی کار کنم 🤧😰

از بعد از ظهر کولر رو گذاشتم روی سرد ترین حالت ممکن نشستم جلوش کلی هم اب سرد سرد خوردم یک ساعت پیش رفتم حموم دوش اب سررررررد با موی خیس اومدم جلو کولر ولیییی هیچ فایده ای نداشت همچنان حالم خوبه 

تورو خدا بگین چی کار کنم

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستان شهر درو دیوارا بلیس😂😂😂

خدا نکشتت🤣

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
یه قانونی هست می گه اگه بخوای به زور مریض بشی(برا فردا) فردا مریض نمی شی در عوض پس فردا مریض می شی😂 ...

نه دیره 🥴🤣

بیا سرما. من واسه تو. داغون شدم از استخون درد گرفتگی بینی مثل معتادا شدم

اخ کاش پیشم بودی🥹😎🤣