2777
2789
عنوان

از شوهرم با تمام خوبیاش متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 42 پست
چقدر زندگیمون بهم شبیه 💔

بیا بغلم 😭

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر روانی اصلا آمادگی طلاق رو ندارم مالی هم همینطور کار و هنر بلدم ولی پس انداز ندارم و از بچه ها ...

خوب پس چطور میگی طلاق ...اینطوری که اوضاع به شدت بدتره .عزیزم تمام جوانب و بسنج بعد عمل کن ...گاهی باید به خوبیای طرفمون نگا کنیم تا قابل تحمل بشه .تصمیم نهایی با خودته ،تلاشتو برای اصلاحش کن ،هر مردی یه قلقی داره ،ایشونم خوبه ظاهرا ،حالا این اخلاق بد رو هم داره ...اگه نتونستی تحمل کنی پس خودتو قوی کن .من مطمینم تو خیلی قوی هستی .

خوب پس چطور میگی طلاق ...اینطوری که اوضاع به شدت بدتره .عزیزم تمام جوانب و بسنج بعد عمل کن ...گاهی ب ...

ممنون عزیزم چشم تلاشمو میکنم خیلی دلم میخواد به زبون بگیرمش بلکه رام شد ولی چون هیچ علاقه ای بهش ندارم نمی تونم حتی به دروغ بهش محبت کنم

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
من چون دوستش دارم میتونم 😔

کاش منم دلم بزرگ بود مثل شما

خوبه که میتونی کسی که اینهمه ناراحتت میکنه دوست داشته باشی 

ممنون عزیزم چشم تلاشمو میکنم خیلی دلم میخواد به زبون بگیرمش بلکه رام شد ولی چون هیچ علاقه ای بهش ندا ...

مطمین باش اون میفهمه دوست نداشتن تو رو ،بدتر بهانه میگیره ...به روزای اول فک کن ،چرا دوسش داشتی  ...یه لیست بیار صفات خوبش رو بنویس ،هر وقت عصبانی بهش نگا کن ....براش نامه بنویس اگه سخته حرف زدن باهاش ،همیشه با گفتن یه صفت خوب ازش شروع کن بعد چیزی که میخوای رو بگو ...ببین چطوری میشه دلشو بدست اورد که توهم بتونی کاراتو‌ جلو ببری🌹

تو مطمئنم خانم بسیار مهربون وصبوری هستی .امیدوارم زندگیت به بهترین نحو پیش بره و همیشه کنار اون دو ت ...

ممنونم از همدردی و حرفای قشنگت عزیزم

خیلی محبت کردی ❤

کاش منم دلم بزرگ بود مثل شماخوبه که میتونی کسی که اینهمه ناراحتت میکنه دوست داشته باشی

چه کنم بازم اوبرام قیافه میگیره

چون فقط منو داره مامان باباش قوت شده یه عالمه خواهر داره که دشمنشن همه دوست دارن زمین بخوره اماخب شوهرمه سایه بالاسرمه پدر بچه هامه هرکسی یه ایرادی داره به اون ویژگی های خوبش باید فکرکنیم