2777
2789

دوستم فوتبال دستی داره تو پارکینگ شون،مامانامون خیلی رفیقن ما هم خیلی صمیمی هستیم،با عموش و بابا بزرگش توی ساختمون زندگی میکنن،دیروز عموش که هم زن داره هم بچه سه ساله باهاشون صحبت کرد که سحر(دوستم) وقتی می‌خنده خیلی کتک میزنه و چرت و پرت می‌گفت ،امروز هم اومد با من و سحر فوتبال دستی بازی کرد،منم برای اینکه مامانم بفهمه بهش گفتم ،مامانم گفته اون مرد نامحرمه ممکنه بهت دست بزنه سینه هات رو زیر زیرکی ببینه دفعه بعد میاد باهاتون شوخی می‌کنه یا میبرتتون خونه اون محرمه سحره ،الان میگه تو ایندت کثیف و خرابه ،از این به بعد گند بالا میاری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری از دستم بر نمیاد واقا دارم دیوونه میشم

خدا بهت صبر بده کاش زود تر مستقل شی 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
اوکی بشه همه چی میرم از ایران اگه جور شه

الهی آمین منم‌خوشحال میشم

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª