2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخود نفخ داره بهتره حبوبات بهش ندی چون هنوز کوچیکه. همون تخم مرغ بهتره و سرلاک غذای اصلیه باید حتما سه وعده بخوره 

جاش گرم باشه و تمیز . اب جوشیده بهش بده . اگه کم غذاس و حس میکنی ممکنه مریض شده باشه بزور غذاش نده شکمش خالی باشه بهتره.

ببین جوجه حساسه. سرخود کاری نکنین. تا فردا اگه بهتر نشد چاره ای نیس ببرش دامپزشکی . بهرحال جوجه سرلاکی نگهداریش سخته و خدایی نکرده اتفاقی هم افتاد خودتو سرزنش نکن. ممکنه از قبل ضعیف بوده باشه و مریضی خفیف داشته باشه. 

نخود نفخ داره بهتره حبوبات بهش ندی چون هنوز کوچیکه. همون تخم مرغ بهتره و سرلاک غذای اصلیه باید حتما ...

ممنون 

اره دیگه بهش ندادم نخود ولی سرلاک حس میکنم بخوره بدترمیشه اخه ازهم شروع سرلاک انگارحالش اینطورشد اره خیلی سخته جوجه خیلی کوچیکه ببینم بهتر نشه حتمافردامیبرمش

ممنون 

سرلاکش مارک معتبره؟ تاریخ انقضاشو ببین شاید کهنه اس. من ک هیچوقت جرات نمیکنم جوجه چند روزه بخرم بااینکه عاشقشونم اما ریسکه و ی مسئله مهم اینه که غذایی ک والدینشون میدن کامل و مقویه . چرا باید جوجه بیچاره رو از پدرمادرش دور کنیم وقتی میشه صبر کرد تا زمان دونه خور شدنشون ؟ گناه دارن