2777
2789
عنوان

دخترا مراقب خودتون باشید 💚

329 بازدید | 25 پست

فیلم بی بدن رو ببینید عاقبت دختری که تو اوج نوجوانی و جنون بلوغ با یه پسر کله خراب نوجوون در ارتباط بود و عاقبتش به دست همون پسر کشته شد .دخترا خیلی مراقب خودتون باشید تو هر رابطه ای وارد نشیدبه هر پسری اعتماد نکنید  🥺

دردناکی قضیه اینه که خانواده هاهم باهم آشنا بودن حالا چه برسه به دوستی پنهانی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حس بدی ازت میگیرم

میرکت، پستانداری کوچک و گوشتخوار است که در تیره خدنگ قرار دارد. با این همه میرکت‌ها در زمین‌های خشک و مراتع آفریقا و نه در باتلاق‌ها زندگی می‌کنند. آن‌ها هنگامی که بخواهند اطراف خود را برای در امان ماندن از شکارچیان در نظر بگیرند، به طرز قابل توجهی روی دو پای خود می‌ایستند و این از ویژگی‌های معروف میرکت‌ها است.

وای خدا خودش کمک کنه شب و روزم شده گریه وقتی خواستگار میاد تنم می‌لرزه که طرف و خونوادش چه طور باشن ...

تا این حدم نترس آدمای خوبم پیدا میشه اما من یه چیز مهم رو بهت گوشزد میکنم شاید بگی این حرفا دیگه کهنه شده اما کسایی که به خدا اعتقادی ندارن نماز و روزه هم نمیگیرن از این آدما فاصله بگیر