2777
2789

من باهاشون قطع رابطه ام اما قهر نیستم 

یعنی اگر جایی ببینمشون معمولی هستم باهاشون اما رفت و امد نمیکنم اصلا 

بعد شیش ماهه زنگ نزدم بهشون  مریض شدن رفتن دکتر شهر دیگه ( با ماشین من رفتن دخترشونو هم بردن دکتر درحالی که دخترش خودش ماشین داره و فشار میخورم ازین قضیه ). 

امشب زنگ زدم پدر شوهرم منو با دخترش اشتباه گرفت لو داد که اومدم برای محمد ( پسر خواهر‌شوهرم ) نوبت بگیرم بابا درحالی که به ما گفتن خودشون مریضن

چون گوشیش خرابه صدا خش خش می‌کنه  

گف صدات نمیاد خداحافظ 

من الان‌ چه واکنشی نشون بدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با فاز مهربونی بگو من همش نگران بودم نکنه مامانت یا بابات گوربه گور شده باشن این چند روز همش استرس داشتم هم داشتم دعا میکردم الان میبینم بچه خواهرت بوده 😐 بعد بگو خیلی ناراحت شدم منو تو رو محرم ندونستم منو تو رو حساب نکردن بهمون دروغ گفتن آخه واسه چی

خداوکیلی دارم حرص میخورم میگم زنگ بزنم مادرش بعد به شوهرم بگم با من سرد حرف زده ماشینمم برده و فتنه ...

فتنه نباش تو زندگی دیگران. انسان باش.

طرف بچش مریضه مجبور شده ماشین بگیره. آسیبی بهت نزدن که. دلت کوچیکه و سرت خالی.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
فتنه نباش تو زندگی دیگران. انسان باش.طرف بچش مریضه مجبور شده ماشین بگیره. آسیبی بهت نزدن که. دلت کوچ ...

سر تو خالیه اسکول 

ماشین خودمه مال شوهرم که نبوده 

خواهرشم خودش ماشین داره اتفاقا ماشین میلیاردی هم داره 

یه سالم نیس خریده