2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر مادر تمام وقتی خسته میشه حق داری مخصوصا اگر بچه اذیت کنی باشه با اینکه بهت حق میدم ولی ناشکری نکن میدونی چند تا مدر هستن حلضر بودن دنیارو بدن ولی بچشون مشکل دار حالا جسمی یا ذهنی نباشه؟ بچه آدم یه سرما میخورهمادر داغون میشه چه برسه به بچه ای که همیشه مشکل داره 

دخترت ببر مهد با بچه هلی دیگه باشه تو اجتماع بچرخه یه سری رفتارا رو بچه تا تو اجتماع نرن نمیفهمن اشتباهه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
از زندگی‌ سیرم‌کرده خیلی بی ادبه پرخاشگری میکنه اصلا حرف گوش‌نمیده دیگه نمیدونم چیکارش کنم

گلم اقتضای سنش هس، دقیقا پسر منم همین سن هس یعنی دیوونم میکنه گاها اما زودی ب خودم مسلط میشم، کمی هم صبر کن، اتفاقا این طور بچه ها بعدا انقد آروم و با ادب میشن که نگو دیدم که میگم، من دیگه با پسرم کم کم راه میام😂😂

اخه خیلی خجالت میکشم همه هی تیکه میندازن و یجوری رفتار میکنن انگار فقط بچه من اینجوره هی میگن این بزرگ‌بشه چیکار میکنه الان ایتطوره واقعا میترسم بزرگ‌شد دیگه از کنترل خارج بشه

بیش فعالی نداره مثلا برا هرچیزی میخواد گریه میکنه اب بخواد گریه زمین بخوره گریه هرحرفی بزنم بهش گوش‌ ...

انگار که داری پسر من رو میگی، اولش داد و بی داد، تا دیر کنم گریه، اما دندون رو جیگر بذار، همیشه ک اینطوری نمی مونن زودی بزرگ میشن این روزا برامون خاطره میشه 

اگه بهش توجه نکنم هم ساعت ها گریه میکنه اونقدری که دیوونه بشم

تحمل کن . خسته میشه . 

یه شو خارجی بود بادم نیست چی بود اسمش ولی یه خانمه بود میومد خونه ی مادرپدرایی مثل شما که از تربیت بچه هاشون خسته شده بودن . راهکار میداد و یه مدت زمان میداد مثلا ۱ هفته تا یک ماه انقدر خوب شده بودن . ببین مثل از پوشکرقتن که چند روزی طول میکشه اصلاح رفتار هم چند روز طول می‌کشه صبور باش

اخه خیلی خجالت میکشم همه هی تیکه میندازن و یجوری رفتار میکنن انگار فقط بچه من اینجوره هی میگن این بز ...

غلط میکنن، ب منم تیکه میندازن با خنده میگم اسمش روش هس دیگه بچه 4 ساله، طوری ضایع میشن ک نگو، من که ب یک ورمم نیس اصلا کسی در مورد بچم چی میگه، چون گذرا هس این دوران، اما خدای نکرده اگه بچه نداشتیم همین ها ک میگن بچتون شلوغ هس با طعنه و شماتت پیرمون کرده بودن، به خودت مسلط باش، باور کن اقتضای سنشون هس، اتفاقا بچه های این شکل خیلی خیلی باهوش هستن 

اخه خیلی خجالت میکشم همه هی تیکه میندازن و یجوری رفتار میکنن انگار فقط بچه من اینجوره هی میگن این بز ...

درست مثل پسر من ۹ سالشه ولی واقعا خجالت میکشم همه چیز رو به زبون میاره همش غر میزنه همش ناراضیه