2777
2789
عنوان

عبا با پارچه ی کرپ ژاکلین

957 بازدید | 10 پست

یه پیچ عبا با پارچه ی کرپ ژاکلین زده ۲ تومن،

اصلا جنس این پارچه چی هس؟

عباشم فقط رو استینش یکم کار شده بقیه ش ساده س،

کرپ ژاکلین واقعا انقد جنسش خوبه ک ۲ تومنه عباش؟

مثه الیزه س؟

من ک جنس نمیشناسم یکی توضیح بده

کرپ ژاکلین نشنیدم 

ولی اگر بدونی عباها کلا الگو ندارن و دوتا برش ساده هستن انقدر پول نمیدی 

من الیزه میگیرم خودم عبا هر مدلی بخوام میدوزم کلا ۴۰۰ در میاد 

هر عبا ۳ متر میبره ،بپرس کرپ ژاکلین متری چنده 

حالا ۳۰۰ تومنم کار دستش حساب کن

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا دوختش تمیزه و برا همین گرون میده بعدم اونا که خیلی کار شده ان اکثرا خز و خیله😅 این ساده ها ...

عکسشو فرستادم نظر بده،جنس پارچش حس میکنم خیلی شلو وله

کرپ ژاکلین نشنیدم ولی اگر بدونی عباها کلا الگو ندارن و دوتا برش ساده هستن انقدر پول نمیدی من الیزه م ...

شما پول دوختو ۳۰۰ هم حساب کنی مغازه دار کلی داره اجاره میده و مجبوره بکشه رو کار. ضمن اینکه همه خیاطا قرار نیست مزنه ای که شما تعیین کردی رو بگیرن که. یکی اصطلاحا خشتک دوزه یکی هم مزون دوز. این اصطلاح رایج هست بین خیاطا

شما پول دوختو ۳۰۰ هم حساب کنی مغازه دار کلی داره اجاره میده و مجبوره بکشه رو کار. ضمن اینکه همه خیاط ...

آها

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

عزیزم برو بازار کلی کرپ حریر های مختلف و جنس خوبه که واسه عبا عالیه 

من یه عبا با کرپ حریر جت بلک دوختم خیلی عالیه