2777
2789
عنوان

عشق به همسر سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 62 پست
مشکل از من بود اون موقع سنم کم بود نمیدونستم باید چطور رفتار کنم

دیگه بپدیرید مسوولیت عملکرد خودتون رو!

یکم بالغ باشید

هنوز هم نمیدونی چطور باید برخورد کنی!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهام ازدواج کرد از سربازیش ۳ ماه کم شه

اون دیوانه بوده بخدا . چند سالش بود اون موقع ؟

خانوادت چرا رضایت دادن اخه !!! 

حالا اصلا بهش فکر نکن . تو الان جوونی برو قشنگ درس بخون برو دانشگاه اونجا هم تجربه یاد میگیری هم بعدش میتونی یه شغل واسه خودت انتخاب کنی و بری سرکار . برای خودت هر چی میخوای بخری . پس انداز کنی . اونوقت فرصتای ازدواجتم خیلی بیشتر و بهتر میشه عزیزم 

۱۱ و الان ۲۱

اخه  وقت. ازدواجت. نبوده. اونم. یه بچه. باز. بوده. ناراحتی. ندازه!

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دیگه بپدیرید مسوولیت عملکرد خودتون رو!یکم بالغ باشیدهنوز هم نمیدونی چطور باید برخورد کنی!

یازده سالش. بوده بابا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
هیچوقت اینجور تاپیکارو نفهمیدم چجوری ب کسی ک ازش جدا شدی حس داری هنوززز؟ من غیرعادی ام یا اینا؟

شما غیرعادی هستی.

من جدا شدم. از طلاقم هم ذره‌ای پشیمون نیستم. الان یازده ساله که جدا شدم. تازه احساساتم کمتر شده

اون اوایل واقعا بهش حس داشتم.

خیلی هم بهم ظلم کرده بود

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

به نظرم منظور خاصی نداشته 

سرش به زندگیش گرمه و خودشو از دردسر رهانده همین 

حالا هی بشین بهش فکر کن که چی 

آیا اون الآن تورو میخواد و عاشقته؟

آیا زنو زندگیشو لنگ فکر کردن به تو گذاشته 

آیا تو حاضری باهاش ازدواج کنی؟

چرا میخوای زندگیشو بهم بزنی

به نظرم منظور خاصی نداشته سرش به زندگیش گرمه و خودشو از دردسر رهانده همین حالا هی بشین بهش فکر کن که ...

نه اون قد بی رحمم که بخوام زندگیش خراب شه نه  عرضه دارم فراموشش کنم

چون فامیل بود یه صیغه بینمون خوندن که ۱۳ سالگی که سن عقده، عقد بشم

یعنی عقد نبودی؟

خب اینکه اصلا همسر بوده میشه نامزد 

دختر ول کنا . فک کن هم چین کسی نبوده اصلا

ببخشید کدوم استان هستین؟

شما غیرعادی هستی.من جدا شدم. از طلاقم هم ذره‌ای پشیمون نیستم. الان یازده ساله که جدا شدم. تازه احساس ...

به نظر منم بعد جدایی حس هنوز باهات هست هرچند آدم بدی باشه ولی خب به هرحال یه روزی شوهرت بوده سرتون رو یه بالش میذاشتید فراموش نمیشه