2777
2789
نه بابا عشقشو به ارغوان ابراز کرد اون ردش کرد گفت دیگه نمیخوامت رفت سمت صحرا گفت من زاپاس نیستم اون ...

عجب

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا عشقشو به ارغوان ابراز کرد اون ردش کرد گفت دیگه نمیخوامت رفت سمت صحرا گفت من زاپاس نیستم اون ...

اها چون کراش هست نمیخواست دل کسی بشکنه🤣

💕🌸ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🌸💕یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه👌🏻 بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه

من هم حر‌صم‌ گرفت‌ هم راضی بودم🤣😂 ولی کاش‌ به ارغوان می‌رسید‌ 

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
ولی بنظرم خوب بوداخر عاقبت انتقام و کینه رو درست نشون داد

اره خب 

اگه با این دید نگاه کنیم ته انتقام و کینه تنهاییه  

ولی کاش حداقل با صحرا اوکی میشد 

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍

تو فیلم‌های‌ خارجی طرف قیامت‌ به پا‌ میکنه‌ به عشقش‌ برسه‌ جنگ‌ جهانی‌ بینشون‌ رخ‌ میده‌ ولی تهش‌ بهم می‌رسند‌ حالا تو سریال ایرانی طرف‌ یه ذره از راه‌ راست خارج‌ بشه‌ یه ذره منفی‌ بشه‌ تهش‌ باید تاوان پس بده‌ و به عشقش‌ هم نمیرسه🚶🏻‍♀️

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
این فیلم خواستن خیلی جذابش کنن تهش حوصله اشون نرسیده یه جوری سروتهش هم اوردن اولش خوب شروع شد ولی آخ ...

چرا میگن قطب شمال عاااالیه😑😑😑

من دو قسمت دیدم خیلی سطحی و ابتداییه

به هوش اومدن پسره و اتفاقی که برا دختره افتاد همش نخ نما بود و قابل حدس