2777
2789

سلام.یه مشکلی واسع ما پیش اومده.

ما خونه رو 15مرداد سال پیش از یه آقایی اجاره کردیم به مدت یکسال.بعد از 4ماه گفت می‌خوام خونمو بفروشم اجازه بدین مشتری بیارم.ماهم از رو انسانیت گفتیم باشه.یکسره مشتری میوردن که شوهرم گفت دیگه اجازه نمیدم.دوباره سال ماه پیش اومد گفت چک دارم می‌خوام ببرنم زندان توروخدا اجازه بدین مشتری بیاد .ماهم دلمون سوخت گفتیم باشه.سه ماه تمام مشتری راه دادیم .هم صبح هم عصر.دیگه شوهرم عصبانی شده گفت دیگه راه نمیدم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید دنبال خونه باشید دیگه 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

ونمون شده بود کاروانسرا.مشتری میومد تا تو حموم و کابینت خونمو نگاه میکرد.شوهرم گفت مشتری راه نمیدم سرسالمون که شد پولمونو بدین ما بریم بعد مشتری بیارین.الان خانومه صاحب خونمون پیام داده بخاطر اینکه مشتری راه نمی‌دین میرم حکم تخلیه میگیرم کلید ساز میارم چون خونه به نام منه پای قولنامه امضای من نیس.شماهم دنبال شوهرم بدووین تا پولتونو بده 

میخواستم ببینم کاری می‌تونه بکنه؟ما دیگه خسته شدیم اینقد اذیتمون کردن

خونه اولمونم بود خاطره ی بدی دارن درست میکنن

ونمون شده بود کاروانسرا.مشتری میومد تا تو حموم و کابینت خونمو نگاه میکرد.شوهرم گفت مشتری راه نمیدم س ...

چه آدمای بدی بگو فیلم از خونه بگیرن اول اونو نشون بدن کسی که پنجاه درصد راضی بود بیاد خونه رو ببینه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چه آدمای بدی بگو فیلم از خونه بگیرن اول اونو نشون بدن کسی که پنجاه درصد راضی بود بیاد خونه رو ببینه

فیلم گرفتن.چون خونشون ایراد داره.نورگیر ندارع و بالکن ندارع.قیمتشم بالا گذاشتن.مشتری نمیپسنده.اینا می‌خوان مشتری رو بزور بکشونن اینجا تو مخش بخونن تا بخرع