2777
2789
عنوان

جدی چرا جواب نمیدین

105 بازدید | 13 پست

من مهر باید برم دهم تجربی میخواستم شروع کنم پیشخوان کنم که بعضیا گفتن نخون زده میشی دیگه به سال دوازدهم نمیرسی و تابستون خیلی کمک نمیکنه بعضیا هم میگن بخون چون وقت کم میاری من خودم سال هفتم زبانم رو پیشخوان کردم خیلی خوب بود اما سالهای بعدش اینکارو نکردم برام سخت شد حالا میترسم بخونم از درس زده بشم اینم بگم من هیچوقت خودم اجبار نکردم درس بخونم همیشه با شور و اشتیاق خوندم ح

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشتم انسانی بود یه همکلاسی داشتیم تو موعیت شما شروع کرده بود برای کنکور خوندن شاگرد کلاس بود نمیدونم انگیزشو از دست داد یا کرونا باعثش شد سال دوازدهم اذر ماه مدرسه ول کرد گفت اصلااا تحمل خوندن درس رو ندارم 

نلایک
ول کن بابا جوگیر نشو، انرژیتو جمع کن فعلا از سال بعد بخون

من هدفم دندونه اگه بخواک قبول بشم باید ترازم بشه ۱۹۰۰ که ۲۰ درصدش مال سال دهمه اگه این ۲۰ درصد رو از دست بدم اگه معدل یازدهم و دوازدهم ۲۰ بشه نفر اول کنکور بشم بازم نمیتونم دندون بیارم

من رشتم انسانی بود یه همکلاسی داشتیم تو موعیت شما شروع کرده بود برای کنکور خوندن شاگرد کلاس بود نمید ...

فک کنم به خاطر کرونا بود چون داداشم و چندتا از اشناهامون افت کردن

من هدفم دندونه اگه بخواک قبول بشم باید ترازم بشه ۱۹۰۰ که ۲۰ درصدش مال سال دهمه اگه این ۲۰ درصد رو از ...

ببین دهم و کلا نهایی واقعا سختی خاصی نداره، از اول سال شروع کنی هر روز درس همون روزو بخونی کفایت میکنه

البته منم مثل تو بودم، من متوسطه اول تیزهوشان بودم و دیگه بدتر، میخواستم از همون نهم شروع کنم به خوندن ولی خب واقعا جوگیرانه بود، حالا اگه کسی هستی که خرخونی و بشینی هرچقدر بخونی خسته نمیشی بخون 

به نظر من که الان بهتره روی خودت کار کنی، از الان گوشیو بذاری کنار، اگه مشکلی داری(استرس، افسردگی، adhd) اینارو حل کنی، ورزش کنی و …