2777
2789

خاهر شوهرم گف شب بیا اینجا شام بعدم ی تولد برا مامانش بگیریم از طرفی پدرشوهرم چند شب پیش تو بحث بین من و شوهرم دخالت کرد و بهم گف بی شرف بی ابرو حالا نمیدونم امشب چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونمم نرم چون دیشب تولد مامان خودم بود شوهرم اومد خونه دختر خالم چون اونجا مامانمو سوپرایز کردم

خب مادر شما كه توهين نكرده به شوهرتون ... از طرفي مادر ايشونم مقصر نيست 🤔

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

بنظرم اگه مادر شوهرت زن خوبیه یه زنگ بزن بهش بگو مثلا باباجون اونطوری رفتار کردن من خیلی ناراحت شدم اما شما برام فرق داری و این حرفا 

من متاسفانه نمیتونم بیام تولدتون اما کادورو براتون میفرستم

بعدم بگو شوهرت کادو ببره به مامانش بده 

اینجوری مادرشوهرت میگه چه عروس با شخصیتی 😂 و به شوهرش میگه که دیگه اینجوری باهات رفتار نکنه 

من پدرشوهرم پشت سر جاریم حرف زده الان دو ساله خونه پدرشوهرم نمیان نه جاریم نه شوهرش نه حتی برادرشوهر مجردم ک با اونا زندگی می‌کنه 

و میدونم پشت سر منم حرف بزنن قطعا همسرم خودش قطع رابطه می‌کنه چه برسه من

من پدرشوهرم پشت سر جاریم حرف زده الان دو ساله خونه پدرشوهرم نمیان نه جاریم نه شوهرش نه حتی برادرشوهر ...

من پشتم حرف نزد جلو خودم بهم بی احترامی کرد حالا نمیدونم امشب چطوری رفتار کنم