2777
2789
عنوان

چه زمانی پا روی دلتون گذاشتین که منطقی تصمیم بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا چون علاقمون دو طرفه بود و اون خواست ازدواج کنیم ولی ازدواجمون درست و به صلاح نیست پس جدا میشی ...

زمان همه چیز رو درست میکنه قول میدم ،مم دوسال پیش ک داشتیم جدا میشدیم حالم بد بود ،داغوووووون بودم ده بار تا پای خودکشی رفتم ،شب و روز زجه میزدم برگرد 

اما دیشب ک برگشت نتونستم قبولش کنم

۲۱ سالگی دانشجوی حقوق دانشگاه تهران بودم عاشق یکی شده بودم که ارشد می‌خوند

انقدر همدیگه رو دوست داشتیم که حد نداشت

تا دو سال بعدش با هر چیزی یادش می‌افتادم 

گذشت و امروز دو تا دختر دارم

اگر ازم بپرسی مهم‌ترین و بهترین تصمیمت چی بوده توی زندگی میگم رها کردن اون رابطه و ازدواج عاقلانه و عاشقانه‌ی بعدش 

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

زمان همه چیز رو درست میکنه قول میدم ،مم دوسال پیش ک داشتیم جدا میشدیم حالم بد بود ،داغوووووون بودم د ...

خیلی برات خوشحالم با اینکه نمیشناسمت ولی مرسی که اینجا بودی کاش منم بتونم خوب شم حتی کاش اونم بتونه خوب شه جالبه که برای اون حتی بیشتره خودم ناراحتم ما آدمای خوبی هستیم هردو فقط قربانی شرایط شدیم منم یادم نمیاد هیچوقت اینقدر درد کشیده باشم با اینکه زندگی سختی داشتم 

۲۱ سالگی دانشجوی حقوق دانشگاه تهران بودم عاشق یکی شده بودم که ارشد می‌خوندانقدر همدیگه رو دوست داشتی ...

چقدر برات خوشحالم خوبه که حالا خوشحالی کاش منم بتونم خوب بشم حتی کاش اونم بتونه خوب بشه شاید حتی برای اون بیشتره خودم ناراحتم ما خیلی آدمای خوبی هستیم فقط مناسب هم نیستیم و اینه که خیلی تلخه 

چقدر برات خوشحالم خوبه که حالا خوشحالی کاش منم بتونم خوب بشم حتی کاش اونم بتونه خوب بشه شاید حتی برا ...

زمان همه چیز رو درست می‌کنه مطمئن باش.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…