2777
2789
عنوان

کلیه جنین و تنگی خفیف در Upj

195 بازدید | 15 پست

توی سونوگرافی بهم گفت کلیه راست جنین تنگی خفیف داره و گفت چیزی نیست وقتی به دنیا بیاد خود ب خود خوب میشه بعد یکی دوماه

ولی من خیلی نگرانم

کسی هست این تجربه رو داسته باشه؟ دلیلش چیه این اتفاق برای جنین میفته؟ راهش چیه لطفا خواااهش هرکی تجربه شو داره مثل من بیاد رگه و راهنماییم کنه، به تغذیه یا چیزی کاری از من ربط داره یا خودش اینطوری شده؟ مایع امینیوتیک هم ۸ سانته دکتر میگه کم هست تقریبا از ماه ۷ اینطور شده ولی این جریان کلیه رو دیروز سنوگرافی متوجه شد

اینم عکس سونو

آنومالی گفت.؟؟! 

نگران نباش   خوب میشه دیگه جنین بدنش تازه داره شکل میگیره  بزرگ بشه کم کم خوب میشه به خودت استرس نده 

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنومالی گفت.؟؟! نگران نباش خوب میشه دیگه جنین بدنش تازه داره شکل میگیره بزرگ بشه کم کم خوب میشه ب ...

نه سونو اخرمه حدود ۳۸ هفته م انومالی دوبار دادم مشکلی نداشت

اگر دکتر گفته مهم نیس پس نگران نباش

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

نه عزیزم نگران باش.

۹۹ درصد با اولین ادرار  بعد از تولد خودبخود رفع شده.

مخصوصا شما که اواخر بارداری ظاهر شده و خفیف هم هست.

الخصوص اگه پسر باشه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
نه سونو اخرمه حدود ۳۸ هفته م انومالی دوبار دادم مشکلی نداشت

سونو آخرت چجوری بود که تشخيص داد؟؟ 

من هر دفعه سونو میرم فقط تاریخ زایمان و نوع جفت و  وزن بچه تووش مینویسن و بس  . توو دو دقیقه هم سونو تموم میشه هر دفعه هم 500 هزار میدم   خیلی گرون و زوره  🥲🥲🥲🥲

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

نه عزیزم نگران باش.۹۹ درصد با اولین ادرار بعد از تولد خودبخود رفع شده.مخصوصا شما که اواخر بارداری ظ ...

بله پسره ، شما تجربه شو داشتین؟ چیکار کنم چیزی بخورم یا بعدا بچم باید همش دارو بدن بهش😥

سونو آخرت چجوری بود که تشخيص داد؟؟ من هر دفعه سونو میرم فقط تاریخ زایمان و نوع جفت و وزن بچه تووش م ...

مایع دورش کم بود برای همین سونو برام مینوشت زود زود ، قبلا چیزی نگفت فک کنم تازگی اینطوری شده جنین، اره واقعا خیلی گرونه من به اندازه تار موهام سونو دادم؛ خب ساید اونجایی که میری خوب نیس و دقت نمیکنن اگه شک داری عوضش کن

مایع دورش کم بود برای همین سونو برام مینوشت زود زود ، قبلا چیزی نگفت فک کنم تازگی اینطوری شده جنین، ...

اره  منم  خب مجبورم برم شوهرم خیلی رو پول سونو و آز و دکتز غر میزنه حالا خوبه خودش بچه میخواست چون بچه دختره اینجوری میکنه. عشق پسر داشت 

بله پسره ، شما تجربه شو داشتین؟ چیکار کنم چیزی بخورم یا بعدا بچم باید همش دارو بدن بهش😥

نه عزیزم لازم چیزی بخوری و یا کاری کنی.

میگم که تو جنین‌های پسر معمولا این مشکل پیش میاد و بعد از اولین ادرار اون ورم خفیف که به دلیل احتباس ادرار بوره رفع میشه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
اره منم خب مجبورم برم شوهرم خیلی رو پول سونو و آز و دکتز غر میزنه حالا خوبه خودش بچه میخواست چون ب ...

وای😓 خب چه فرقی داره دختر و پسر 

انشالله که سالم و سلامت باشه عزیزم و به سلامت زایمان کنی

چیزی نیس این هزینه ها بخدا ادم از سلامت بچش مطمئن میشه ارزش داره

نه عزیزم لازم چیزی بخوری و یا کاری کنی.میگم که تو جنین‌های پسر معمولا این مشکل پیش میاد و بعد از اول ...

اییی امیدوارم اینطوری باشه که میگی خیلی ممنونم ازت گلم🙏🏻😥

اییی امیدوارم اینطوری باشه که میگی خیلی ممنونم ازت گلم🙏🏻😥

مطمین باش.

برای نی نی حجرات خوندم. 😍