2777
2789
عنوان

چی میشه که جنین تو شکم میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 34 پست
واسه منم سقط فراموش شده بود

من تو دوازده هفته رفتم سونو گفت یازده هفته و دوروز ایست قلبی کردی هیچ علامتی ام نداشت بنظر من به دکترت بگو آزمایش انعقادی برات بنویسه بعضی وقتا بخاطر لخته شدن خون به جنین نمیرسه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

تقریبا ۵ بار رفتم سونو که ببینم سالمه هر بار صدای قلبش میزاشت جلو دکتر اشک میریختم و دستام میبردم بالا خدا رو شکر میکردم ولی تو ان تی در کمال ناباوری بهم گفتن قلبش نمیزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه اولم ۱۰ سالشه این بارداری دومم بود قبلش هم تحت نطر دکتر بودم بعد اقدام کردم

اشکالی نداره،شاید چون از بورداریت خیلی میگذشته،رحمت امادگیشو نداشته و مثل بارداری اول خیلیا واکنش نشون داده

فقط بارداری بعدی تحت نظر باش و حتما سونو و دکترای خوبی برو که اگه مشکل انعقادی چیزی بود زود بفهمن قرص یا سوزن بدن اتفاقی نیفته

من تو دوازده هفته رفتم سونو گفت یازده هفته و دوروز ایست قلبی کردی هیچ علامتی ام نداشت بنظر من به دکت ...

عه به منم دقیقا همین گفتن من چن. هفته قبلش یه خونریزی یک روزه داشتم که با شیاف رفع شد بعدش سریع رفتم سونو گفت سالمه یعنی ممکنه از اون خونریزی لخته مونده باشه

اشکالی نداره،شاید چون از بورداریت خیلی میگذشته،رحمت امادگیشو نداشته و مثل بارداری اول خیلیا واکنش نش ...

الان ۳۹ سالمه فک میکنم خیلی بدنم شاداب نیست که بتونه بارداری رو تحمل کنه

عزیزم منم دوتا سقط داشتم یکیش تو یازده هفتگی که دوقلو هم بودن و یکی ۸ هفته

الانم باردارم و هفت ماهمه و خداروشکر مشکلی ندارم

قبل بارداری تمام آزمایشات سقط مکرر و خود ایمنی و انعقادی رو بده عکس رنگی رحم اگه دکترتون درخواست کرد بگیرین و آزمایشات کاریوتایپ

من خدا رو شکر مشکلی نداشتم و علت سقط هام مشخص نشد

اما این بارداری با آمپول انوکسا پارین و قرص آ اس آ شروع کردم 

نگران نباش انشاالله بارداری بعدی مشکلی پیش نمیاد

اما قبل اقدام سه ماه قرص اووبوست بخور تا تخمک سالم و خوب داشته باشی

من تنبلی تخمدان هم داشتم

عه به منم دقیقا همین گفتن من چن. هفته قبلش یه خونریزی یک روزه داشتم که با شیاف رفع شد بعدش سریع رفتم ...

ببین دقیقا شبیه منی منم یادمه یه مقدار خون تو ترشحم تو هفته ی پنج و شیش بود دیدم ده شب شیاف گذاشتم سونو قلبشم هشت هفته خوب بود ولی اینطوری شد من خودم میگم احتمالش هست بخاطر شیاف ها باشه که به خونریزی نیفتادیم من تو بیمارستا سقط کردم ولی خیییلی طول کشید و دوبار هر دفعه سه تا قرص زیر زبونی بهم دادن اخرشم با تحریک ماما دهانه رحمم باز شد 

عزیزم منم دوتا سقط داشتم یکیش تو یازده هفتگی که دوقلو هم بودن و یکی ۸ هفتهالانم باردارم و هفت ماهمه ...

من قبلش اوابوست و لتروزول میخوردم و یه سری هم داروی دکتر سنتی همون ماه که اقدام کردم گرفت ولی حیف

ببین دقیقا شبیه منی منم یادمه یه مقدار خون تو ترشحم تو هفته ی پنج و شیش بود دیدم ده شب شیاف گذاشتم س ...

خواهر تو منی یا من تو ....برا من از ساعت ۵ صبح خوابیدم بیمارستان تا ۴ غروب گفتن رحمت چقد سفت جنین چسبیه و رها نمیکنه دهانه رحمم کامل باز شده بود ولی بیرون نمیومد اخرش بردن کورتاژ 

خواهر تو منی یا من تو ....برا من از ساعت ۵ صبح خوابیدم بیمارستان تا ۴ غروب گفتن رحمت چقد سفت جنین چس ...

😭

خیلی روزای بدیه هنوز یادم نمیره چقد اشک ریختم

من قبلش اوابوست و لتروزول میخوردم و یه سری هم داروی دکتر سنتی همون ماه که اقدام کردم گرفت ولی حیف

عزیزم سن خیلی تاثیر داره

اووبوست رو ترک نکن

لتروزول رو ادامه بده و روز یازده سیکل برو سونو اگه فولیکول خوب داشتی آمپول آزادسازی بزن همون روزی امپول می‌زنی سه شب پشت هم اقدام کن

همسرتون آزمایش اسپرم بده و داروی تقویت اسپرم بخوره

احتمالا نطفه ضعیف بوده و خونرسانی بدنتون به جنین کم بوده

بارداری بعدی به دکتر بگو انوکساپارین بده بهت

برای شما احتمالا از دیابتتون بوده چون دیابت احتمال سقطو افزایش میده

دیابتم کنترل شده بود هر روز انسولین میزدم رژیم غذایی داشتم . سه ماه لب به شیرینی و قند و نون سفید نزدم ولی ...نشد دیگه قسمت نبود

عزیزم سن خیلی تاثیر دارهاووبوست رو ترک نکنلتروزول رو ادامه بده و روز یازده سیکل برو سونو اگه فولیکول ...

شما امپول ازاد سازی زدید. همسرم ازمایش داد گفتن خوبه مگه نطفه ضعیف باشه تا سه ماه میمونه

شما امپول ازاد سازی زدید. همسرم ازمایش داد گفتن خوبه مگه نطفه ضعیف باشه تا سه ماه میمونه

من منتظرم پریود شم چون بعد سقط سه هفته اس هنوزنشدم بعدش برم طب مادر و جنین

اره من سه ماه لتروزول خوردم و هرماه روز یازده سونو میدادم و امپول میزدم قبلش هم اووبوست و اسید فولیک و مکمل میخوردم فولیکولام خوب شدن ماه سوم باردار شدم

و از روزی باردار شدم انوکساپارین و ا اس ا مصرف کردم تا آخر بارداری