2777
2789
عنوان

بی فرهنگی تا چه حد واقعااا😒

201 بازدید | 10 پست

زودتر از ساعت باز شدن مطب رفتم دکتر 

درش بسته بود وایسادم تا باز کنن بعد از ۱۵ دقیقه وایسادنم دوتا زن اومدن تیپشونم واقعا خوب و شیک و تمیز بود خیلی به خودشون رسیده بودن که از منم پرسیدن دکتر نیومده؟ گفتم نه ۱۵ دقیقه اس وایسادم هنوز نیومدن

بعد دو دقیقه از رسیدن اون دوتا زن منشی در مطبو‌ از داخل باز کرد این دوتا زن دویدن سریع سر میز فیش گرفتن یه نگاهم به من کردن چون میدونسن ۱۵ دقیقه اس وایساده بودمو اول نوبت من بود اصولا!

منم هیچی نگفتم فقط چپ چپ نگاشون کردم 

کاش واقعا بعضیا بدترین ظاهرو داشتن ولی یکم شعور و فرهنگ داشتن متاسفم

حتی شده تو صف یه جا وایسادم به زور حول میدن که زودتر برسن واقعا زشته هیچکس نیس به اینا یاد بده یکم فرهنگو واقعا؟؟؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم قبلا مثل شما بودم. ولی دیدم خیلی ها عین این دو تا خانم شدن. میخوان زرنگ بازی درییارن . الان محترمانه میگم نوبت منه . من زودتر اومدم . خیلی بده آدم بگه من ، نوبت من. حس بدی به آدم دست میده .‌راست میکی . ولی خیلی ها این جوری شدن. چاره ای نیست.  

منم قبلا مثل شما بودم. ولی دیدم خیلی ها عین این دو تا خانم شدن. میخوان زرنگ بازی درییارن . الان محتر ...

اخه بگی هم نوبت منه میگن میخواستی زودتر مثل ما بدویی واقعا شعورشون همینقدره با ادم بیشعور هرجور رفتار کنی بازم بیشعوره