2777
2789

آقا من یه کلاس دهمیم و تقریبا یه کنکوری

برای شیمی ریاضی زیست میخوام کلاس برم

فک کنم حدودا همش بشه ۶ تومن

وضع مالیمون خوبه اما روم نمیشه بگم

میترسم‌انقد عقب بندازم که آخرش تابستون‌تموم شه و من هیچ هیچ

چی بگم بهش یه چیزی بم بگین خیلی استرس‌دارممم میترسم این همه خرج کنم و هیچی نشم 

۶ خوبه دبگه مشکل مالی هم ندارین چرا نمیگی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه منو نکن برای کنکورت هر چقدر لازمه و میدونی نتیجه بخشه خرج کن الان ۶ تومن خرج میکنی ولی بعدا یه رشته خوب رفتی پول پارو میکنی ، اول تدریس اون استادو ببین وقتی مطمئن شدی به مامانت بگو خوبه و میخوام برم ، اگه آنلاینه شرایط قسطی دادن هم داره 

اشتباه منو نکن برای کنکورت هر چقدر لازمه و میدونی نتیجه بخشه خرج کن الان ۶ تومن خرج میکنی ولی بعدا ی ...

مرسی از گفتن تجربه ات

اره اتفاقا تدریس هاشون دیدم دوباره امروز یه نگاه میکنم و بعد خرید میکنم

امیدوارم یه رشته خوب قبول شم

نمیدونم احساس میکنم،فک میکنن هیچی نمیشم یا همش فکرای منفی میادولی دیگه امروز بش میگم که شروع کنم

بگو من نگفتم پشیمونم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

مرسی از گفتن تجربه اتاره اتفاقا تدریس هاشون دیدم دوباره امروز یه نگاه میکنم و بعد خرید میکنمامیدوارم ...

من سه بار کنکور دادم سال اول هیچ کلاسی نرفتم سال دوم دوتا درس سال سوم همه ی درسا رو تک تک کلاس نوشتم ، میخوام بگم همون سال اول کنکورت هرچی لازمه خرج کن تا بعد کنکور با خودت بگی من هرچی بود و نبود از تلاش گرفته تا هزینه گذاشتم ، آره خلاصه ، موفق باشی🌹