2777
2789

سلام میشه راهنماییم کنین خیلی بچه دوست داره با حسرت به بچه های بقیه نگاه می‌کنه اما من دوست ندارم نمیدونم چمه ۳۴ سالشه همش میگه داره دیر میشه . دیگه جلوگیری نمیکنه منم می‌خوام یواشکی قرص بخورم میشه در مورد قرص راهنمایی کنید الان ۱۰ روزه پریودیم تموم شده و تازه رابطه کامل داشتم الان ال دی بخورم ؟ یا اورژانسی ؟ بعد ال دی رو کی بخورم ؟

از داروخونه بپرس راهنماییت میکنن چند سالته

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان شرایط رفتن به داروخونه ندارم ۲۰ سالمه

سنت کمه درست میگی

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           
اشتباه میکنی به خدا

یعنی بیارم ؟ من خودم میتونم هنوز امادگیشو ندارم نه جسمی نه روحی هزار تا هم قسط داریم فعلا نمیشه به نظرم میشه در مورد قرص راهنماییم کنین

یعنی بیارم ؟ من خودم میتونم هنوز امادگیشو ندارم نه جسمی نه روحی هزار تا هم قسط داریم فعلا نمیشه به ن ...

عزیزم قسط و بدهی همیشه هست فرصت واسه بچه اوردن کم هست بچه قدم داره بعدش خدای نکرده باید بری تو صف دکتر و التماس خدا بکنی بهت بده تا الان میتونی بیار

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

فک کنم ی ماه اول ک قرص میخوری باید ی جلوگیری دیگه  هم داشته باشی

از ماه دوم ب بعد دیگه هرشب ی قرص میخوری

فقط یادت باشه ک قرصها با انتی بیوتیک تداخل داره و اثر قرصو کم میکنه و احتمال بارداری داره

و اگر ی شب فراموش بشه بازم احتمال بارداری داره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
عزیزم قسط و بدهی همیشه هست فرصت واسه بچه اوردن کم هست بچه قدم داره بعدش خدای نکرده باید بری تو صف دک ...

نمیدونم من کلا ی استرس خاصی دارم نسبت بچه دار شدن همیشه گارد میگیرم نمیدونم چرا خودمم دلیلشو نمیدونم وقتی حسرت همسرمو میبینم خیلی عذاب وجدان میگیرم اما چه کنم که نمیتونم خودمو قانع کنم 

وقتی بامردی که ازخودتون زیاد بزرگتره ازدواج میکنید فکراینجاشم بکنید طرف بزرگتره موقع بچه دارشدنشه حق ...

عزیزم جای دلداری دادن اینجوری نمک رو زخمم نپاش حرفتون درسته اما کاریه که شده الان با این حرفا ک چیزی حل نمیشه 

عزیزم جای دلداری دادن اینجوری نمک رو زخمم نپاش حرفتون درسته اما کاریه که شده الان با این حرفا ک چیزی ...

حقیقته دلداری چی بدم اینجورمیگم که حداقل بقیه بخونن درجریان باشن بعد نگن کاری که شده..