2777
2789
عنوان

ربطی داره

64 بازدید | 9 پست

ظهر بخیر خانم ها من دیروز استخر بودم بعد شیرجه که رفتم آب رفت توی گوشم از شدت درد چند ساعت بعد رفتم دکتر گفت یکم عفونت کرده و کوآموکسی و سیتریزین داد بهم حالا الان یکم صدام گرفته به نظر شما به خاطر اونه؟؟

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

اره از اول که رفتی شیرجه زدی؟

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم به اب استخر حساسم

وایی یکم هم دماغم کیپ شده دکتر گفت عفونت گوشه من فکر کردم سرما خوردم ولی گلودرد ندارم همیشه سرما خوردگی من گلو درد داره

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
اره از اول که رفتی شیرجه زدی؟

یعنی نگران نباشم؟اره اون آخرها ۴بار پریدم باز آخر گوشم درد وحشتناکی گرفت الآنم صدام گرفته پس واسه اونه؟

یعنی نگران نباشم؟اره اون آخرها ۴بار پریدم باز آخر گوشم درد وحشتناکی گرفت الآنم صدام گرفته پس واسه او ...

اره گوش و گلو بهم مربوطن من گفتم شاید یدفعه پریدی فشار اب باعث شد درد بگیره 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

الان مثلا من اطلاعی ندارم در این مورد برای همین جواب نمیدم خب

خب شما نمیدونی این همه آدم توی سایته هر تاپیکی میرم حداقل ۱۰ نفر هست من هرچی بگم انگار جادو شده هیچکس نمیاد

اره گوش و گلو بهم مربوطن من گفتم شاید یدفعه پریدی فشار اب باعث شد درد بگیره

اره خب با فشار پریدم بعد یهو گوش درد وحشتناااااکی گرفتم از صبح آبریزش بینی و صدام گرفته 😔😔