2777
2789
عنوان

نامزدم میگه همش بیا خونه ی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 28 پست

چرا نمیری...من همسرم تو دوستی شرط کرد بعد نامزدی باید بیشتر مواقع خونه ما باشی ماهم نزدیک خونه پدرشوهرم بودیم و میرفتم و صبح ها میرفتم یا باشگاه یا دانشگاه از اونجا میگفت صبح میخوام برم سرکار میخوام تو بلندم کنی تورو ببینم...و خانواده همسرمم خیلی اصرار داشتن برم و اصلا ن مشکلی بود نه حرفی مخصوصا مادرشوهرم خیلی میگفت بمون تا بهتون تو نامزدی خوش بگذره ..به نظرم اگه مشکلی نیس بمون

بستگی به خودت داره که دوست داری اونم رابطش با پدر و مادرت چطوری باشه در آینده 

چون از الان داره ازت یاد میگیره 

میخوای حد و حدود حفظ بسه و کم و بیش بعد برید خونه والدین خودت توی رفتارت ایجاد کن نه زبونی بگی 

یا نه دوست داری آینده زیاد برید خونه مامانت اینا 

همه چیز دوطرفست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه زیاد بری ممکنه با مادرشوهرت اختلاف پیدا کنی ولی اگه مهمونی هست بهتر هست باشی 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

زیاد نرو بزار احترامت سرجاش باشه منم اوایل عقدم شوهرم همینجوری میبردم خونه مادرشوهرم بعد اینقدر کم کم تحقیر و کوچیکم کردن حتی ب من نجس هم گفتن 

و شده بودم کلفت خونشون مادرشوهرم گشاد بود خونش رو تمیز نمیکرد من میرفتم جارو برقی میزدم در و دیوارها رو پاک میکردم ظرفاشو میشستم بوی گند عرق میگرفتم

بعد دیگه احترامم رو نداشتن اگه یبار کارهاشو نمیکردم بهم تیکه مینداخت  تا اینکه یکی فامیلاشون دید منو و گفت شما عروس اوردین یا کلفت ک دیگه اینجا من سر انداختم و دیگه رفت و اومدم رو کم کردم تا الان ک زنگ بزنن دعوت کنن برم

ب شوهرت هم بگو خونتون راحت نیستم معذبم و سعی کن ازش خونه بخوایی ک ب فکر باشه خونه جور کنه 

خب در طول هفته 10بار مهمونی دارند می‌گیرند اینا

مهمونی چی توی یه هفته اونم ده بار؟

آره خب ولی چه قدر برم من اخهدر طول هفته 3بار زیاد نیست اونم اول ازدواج؟

واسه ما نه  من دایی هام و خاله هام که دیگه خونه زندگی دارن بیس چاری جمعیم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
دورهمی

با خواهرشوهرات و جاریهات ؟