2777
2789
عنوان

دلم از دست حرفایه شوهرم پر خونه نمیتونم خودمو اروم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 38 پست
اگه خاهر یا برادر من همچین کاری بکنن و بگن شوهرت نیاد خونمون اررره قبول میکنم

به هر حال اینکه همچین چیزی از شوهرت خواستی کار اشتباهی بوده اون خودش باید ذات خانوادشو بشناسه شما اگه چیزی بگی جبهه میگیره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

اشکال نداره توقع از هیچکسی نکنید میگذره این روزها زمان خیلی چیزهارو اثبات میکنه با خرد کردن کسی شخصی ...

عزیزم حس بدی بهم دست میده وقتی اون منو محل نمیده ولی شوهرم اصلا براش مهم نیس..حالم بد میشه نمیتونم خودمو اروم کنم.شما بگو چجوری بتونم اروم باشم و برام مهم نباشه

ای حال نامعلوم...آروم باش آروم...!!!🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه یه جوری برنامه ریزی کن که توی جمع‌های شلوغ تو آخر کار بری...بعد تو سلام نکن و دست نده تا اون دق کنه...

نه اینکه تو زودتر بری رو صندلی بشینی منتظر سلام اون باشی.😒

نمیشه مثلا عروسیه سر میز نشستیم اون میاد باهمه دست میده جزمن.همیشه ک نمیشه نرم..الان مسئله ی من شوهر ...

عزیزم اصلا تو این رابطه با شوهرت بحث نکن

خواهر شوهرتم کلا ندید بگیر

جاری منم اوایل با همه دست میداد بجز من الان با همه قهره و مودی همه دیگه شناخنتنش

با شوهرت آروم و محترمانه حرف بزن حداقل وقتی تو جمع هستید و خواهر شوهرت میاد تو همون لحظه برو ی جای د ...

دیشب اروم حرف زدم بخدا ولی ب دعوا کشید من میگفتم ببین خاهرت میاد ب همه دست میده جز من توهم یکم طرف من باش هی میگف بمن ربطی نداره من دست میدم و همین کشید ب دعوا

از دیشب خابم نمیبره یا خابم ک میبره تا بیدار میشم اولین چیزی ک تو ذهنم میاد حرفایه سوهرمه

برا ارامش خودت این کار ها رو انجام بده به اون فکر نکن ...کلمات مثبت در مورد خودت بنویس و بخوون و زمزمه کن ...تا فکرت خواست بره سمت اون فکر کن چه جوری تولد دخترت رو با شکوه برگزار کنی و یا اینکه تو تولدش غیر کیک چه چیز دیگه ای بدی ...

بنظزچرم برا تولد دخترت مینی پیتزا درست کن با چند مدل از فست فودها تا همه تعریف کنن و جیگرش داغ بشه از کارهاش ...فقط با فکر کردن به اون چیز ذهنت و ارامشت رو خراب نکن

❤❤❤
عزیزم حس بدی بهم دست میده وقتی اون منو محل نمیده ولی شوهرم اصلا براش مهم نیس..حالم بد میشه نمیتونم خ ...

آدم خودخوری میکنه 

ن از رفتار بقیه از رفتار شریک زندگیش ولی شما نقطه ضعف نشون نده 

من درکتون میکنم

ی جایی آدم انقدر از این رفتارها میبینه دلزده میشه میگه تا کی بدوام دنبال بقیه 

ب خودش میاد میبینه نصف عمر رفته بیخیالش 

همسرتون هم ی جایی ب خودش میاد 

قطعا میدونه ولی چون از ی خون هستن ب چشمش نمیاد 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

مشکل ما زنا اینه که از همه کسمون بخاطر زندگی مشترکمون میگذریم و اما مردا اینطوری نیستند

اما عزیزم دعوا کردنت چیه منت کشیت چیه؟

۲ ساله با خواهرشوهرم قهرم حتی بخاطر اون شوهرم یک ماه منو گذاشت خونه پدرم با یه بچه که باید بیاد خونه خواهرم اشتی

قبول نکردم که نکردم.....چون غرور خودمو به شوهر و بچه و زندگی و همه ترجیح دادم و دس خوش به خودم

حساب کار دست تک تک خانواده شوهرم و علی الخصوص خودش اومده که من نه زیر بار حرف زور میرم نه غرورمو میشکنم

قشنگ خودشو هفت جد و ابادش خودشونو حسابی جمع کردند

شوهرمم میره هرسال حتی به کتفمم نیست

موارد اینجوریم پیش بیاد هرگز هرگز بخاطر یه شوهر که امروز هست و ممکنه فردا سر خواهرش نباشه ، پشت خانواده خودمو ول نمیکنم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
همیشه یه جوری برنامه ریزی کن که توی جمع‌های شلوغ تو آخر کار بری...بعد تو سلام نکن و دست نده تا اون د ...

اونکه اره باید مثل خودش رفتار کنم ولی بحثم الان شوهرمه عزیزم

عزیزم اصلا تو این رابطه با شوهرت بحث نکنخواهر شوهرتم کلا ندید بگیرجاری منم اوایل با همه دست میداد بج ...

خیلی حالم بده خیلیییی

انگار خواهر شوهر منو توصیف کردی...

با این تفاوت ک من حتی باهاش بحث هم نداشتم،خودشون یه بحث خواهر برادری داشتن..

انقدرررر عقده ای هست ک من زایمان کردم،زنگ زد به شوهرم تبریک میگفت😂

من اصلا به روی خودم نمیارم،شوهرمو هم هی بهش میگفتم عزیزم زاییدن ت مبارک!!!از نظر فلانی تو زاییدی دیگه 

جایی هم ببینمش به هیچ جام نمیگیرم ش!!!!!

شما اصلاااااا برات مهم نباشه...

جایی بودی اومد،برو دستشویی😅😅

برو آشپز خونه

اون لحظه اون جا نمون!!!

به شوهرت هم هییییچ واکنش منفی نشون نده!!! فکر میکنی چه خبر!!! عین خیالت نباشه

خر چه داند قیمت نقل و نبات!! به هیچ جات نگیر 

خدا رو شکر کن خودتو و بچه ت سالمین...زندگی ت رو روال باشه..اینا ذره ای اهمیت نداره..

شوهرت از اول کار اشتباهی کرد بدون تو رفت برای آشتی. باید میگفت اگر منو میخواید باید زنم هم بخواید

شوهرم نرفت...عید بود رفتیم خونه مادرشوهرم از در ک وارد شد با خاهرش با همدیگه روبوسی کردن..ولی خاهرش بامن فقط ی سلام بعد اونم اصلا محلم نداد

برا ارامش خودت این کار ها رو انجام بده به اون فکر نکن ...کلمات مثبت در مورد خودت بنویس و بخوون و زمز ...

کاشکی بتونم...حتی دلم نیس دستش ب دخترم بخوره انقد ک از کاراش دلم شکسته...همینه ک من مثل اون بیشعور نیستم وگرنه بارها فک کردم ک اگه خاست دخترمو بغل کنه نزارم..ولی اصلا روی این کارو ندارم خجالت میکشم

آدم خودخوری میکنه ن از رفتار بقیه از رفتار شریک زندگیش ولی شما نقطه ضعف نشون نده من درکتون میکنمی جا ...

من دیگه میگم بدرک ک دست نداد فدای سرم...ولی از رفتارشوهرم ناراحتم.اصلا نمیتونم هضم کنم ک شوهرم اون حرفارو گفت و اصلا نمیدونم چجوری دیگه برخورد کنم با وجود این حرفاش