2777
2789
عنوان

❌خواستگارم پلیس آگاهیه

2867 بازدید | 45 پست

الان رفتم از ذو عکس لباسش نوشته بود آگاهی 

نمیدونم چرا حس خوبی ندارم 

فقط چون شرایطم خیلی سخته(پدر مادر ندارم خواهر دوقلوم معلول) 

به خودم قول دادم سر سری رد نکنم دارم از شما میپرسم وگرنه اگه ستاره پارسال بودم رد کرده بودم 

درآمدشون حقوق مزایاشون چیه؟

واقعا شغلشون خیلی پر استرسه میدونم 

ستاره هستم کاربری دوممه چندین سال تو سایت هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از حاظ شغلی و درامد و مزایاهای فراوونم عالیه ولیییییی دگ اخلاقشو ک ندیدم بهت بگم پسره خوبیه بگیرش،حتما یا پسر بدیه نگیرش حتما چون من هیچکدومتونو ندیدم ......خیلی ببخشید مث این میمونه بگی دوستان یک خوابی دیدم ولی شماها تعریف کنین🙄

عزیزم پدر منم نظامیه 

اول الکی دل خوش نکن چون بعد جواب مثبت شما 

مشخصات شمارو باید به محل کارشون بدن تا اوناهم تحقیقات کنند 

اینو میگم که در جریان باشی چون بیشتر موقع ها قبول نمیکنند لیراداتی میگیرن 

ولی یه چیز خواهرانه بگم 

شغل دولتی خیلی بهتر از ازاد چون هزاران مزایا داره 

الانم که به کارمندای اگاهی زمین دادن درجه دارا خونه .

ببین از حاظ شغلی و درامد و مزایاهای فراوونم عالیه ولیییییی دگ اخلاقشو ک ندیدم بهت بگم پسره خوبیه بگی ...

واقعا حقوق مزایاشون‌خوبه؟

منم اخلاقیات نمیدونم 

ظاهری هم خیلی هیکلی و کلا گندست😂

حالا خود من ۱۵۶ وزن ۵۰ 

میگم دلیلم فقط اینه که قول دادم راجبشون تحقیق کنم یکم سوال میپرسم و با منطق رد کنم 

دیدم پلیس آگاهیه گفتم شاید اطلاعات دقیق اومد دستم

ولی خب پسرخاله های من پلیس اگاهیع یکیش یکیشم نوپو عه. اصصصلااااا مثل نظامی ها نیستن تو خونه و خیلی ب قول خیلیا شنیدی نیگن زن ذلیل ک من ازین کلمه ب شدت بدم میاد خیلی محبت زیادی ب زن میکنن تمام اختیارات و ب زنشون دادن حتی کارتهای حقوقشون رو حتی تمامی اموال رو ب نام زن کردن و اخلاقشونم ک نگم برات☹️😉

عزیزم پدر منم نظامیه اول الکی دل خوش نکن چون بعد جواب مثبت شما مشخصات شمارو باید به محل کارشون بدن ت ...

خب من خودمم معلم رسمی هستم و کاملا موافقم که شغل دولتی بهتره اما این شغل رو نمیدونم واقعا 

ممنون از راهنماییت❤️

ولی خب پسرخاله های من پلیس اگاهیع یکیش یکیشم نوپو عه. اصصصلااااا مثل نظامی ها نیستن تو خونه و خیلی ب ...

وای اخلاقشو نمیدونم بنظرم این مورد مونده به خود زن بتونه رام بکنه 

سخته تصمیم گیری 🥲

عزیزم خوب تحقیق کن رفت و امد زیاد کن اخلاقیاتش دستت بیاد

یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭