2777
2789
عنوان

اومدم مشهد ولی 🙂💔

1498 بازدید | 115 پست

همش با امام رضا دعوا کردم آخه چیکار کنم هیچوقت حاجتمو نداد 🙂 یعنی همیشه به صلاح من نبود 🙂 

اصلا نمیتونم کنار بیام عصابم نمیکشه از دست مشکلات رد دادم به شدت شدم عصبی و فقط کفر میگم

رفتم با یه خادم حرف زدم بعد نشستم رو به روش هرکس از جلوش رد میشد خادم بهش شکلات میداد بدونه اینکه اونا درخواست کنن

اومدم گوهر شاد دیدم یه کبوتر میگشت اونجا گفتم یا امام رضا به منم حاجت میدی اگه میدی این کبوتره بازم بیاد بچرخه اصلا رفت که رفت

اومدیم یذره دراز کشیدیم خادمه بلندمون کرد که برید منم پاشدم اومدم بیرون و تا روزی که قراره برگردم پامو نمیزارم تو حرم نمیخوام بزارمممممممممممممم 😭🙂

خستم کردن هیچکس حاجت منو نمیده نده نمیخوام برام مهم نیست دیگه 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

یعنی توقع داشتی عقل کبوتر در ثانیه با خواسته تو تغییر کنه یهو راهشو عوض کنه؟

حاجتت شوهر نباشه حالا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجایی بیام ببینمت

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

برو موج های آبی سرزمین خروشان مراکز خرید و تفریحی زیاد داره مشهد شهر بزرگ و قشنگیه دلت باز بشع

همه دوستام رفتن من نرفتم عصابم نمیکشه حوصله هیچیرو ندارم 💔

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
یعنی توقع داشتی عقل کبوتر در ثانیه با خواسته تو تغییر کنه یهو راهشو عوض کنه؟حاجتت شوهر نباشه حالا

اون یه نشونه بود برای من که امام رضا میتونست بفرسته 🙂💔

شوهر 1/5 اون حاجته 💔

کجایی بیام ببینمت

خادمه گفت دراز نکشید منم عصابم ریخت بهم برگشتم و دیگه پامو اونجا نمیزارم 

سلام عزیزم 

عیار حاجتت و کبوتر قرار دادی و سر هیچی قهر کردی 

چرا واسه عشق به امام رضا شرط و شروط میذاری دوست قشنگم 

من تقریبا هر دوماه میرم حرم 

تا حالا از امام رضا 

هیچی نخواستم 

جز سلامتی و ظهور امام زمان 

همین که می رسم حرم 

فقط میگم سلام 

سلام همه زندگیم 

من بازم اومدم 

به والله اگه بفهمیم  

مقابل کی ایستادیم نمی تونیم جز خودش ازش چیزی بخواییم 

خدایا ببخش که هر وقت صدات کردم همه چی ازت خواستم جز خودت ... 
اون یه نشونه بود برای من که امام رضا میتونست بفرسته 🙂💔شوهر 1/5 اون حاجته 💔

آخه ببین غیر منطقی میگی

مثل ماها که بچه بودیم میگفتیم خدایا اگه وجود داری یه رعد و برق بزنه الان

نمیشه که اینجوری

به هر حال اگه چیزیه که دست خودته و میتونی واسش تلاش کنی دعا کردنو بیخیال شو بیفت دنبال کارش

اگه دست خودت نیست هم باید صبر کنی دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خادمه گفت دراز نکشید منم عصابم ریخت بهم برگشتم و دیگه پامو اونجا نمیزارم

منم الان توحرمم ازراه دور اومدم و چندساعت دیگه راهی شهرمونم  ان شا الله که حاجتت روا باشه عزیزم برگرد که اقا امام رضا باآغوش باز و مهربون منتظرته ♥ من ی دل سیر گریه کردم واسه حاجتروایی همه دعاکردم ♥ این لطف آقاست منت رو سرما گذاشته مارو دعوت کرده اجازه داده به پابوسش بیاییم ما که طلبکارآقا نیستیم عزیزم شیطان رو لعنت کن

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اون لحظه که میام بیرون مثل یه بچه بغص میکنم 

میگم من نمی رم 

میفهمم 

حس میکنم بغلم میکنه میگه غصه نخور برو دوباره میارمت 

میبره ها به ماه نکشیده 

عاشق امام رضا شو اگه صلاح دونست برا حاجتت دعا میکنه اگه نه به صلاحت نبود بهتر ش و برات کنار میذارن فقط عشق و عاشقی شرط و شروط نداره

خدایا ببخش که هر وقت صدات کردم همه چی ازت خواستم جز خودت ... 
سلام عزیزم عیار حاجتت و کبوتر قرار دادی و سر هیچی قهر کردی چرا واسه عشق به امام رضا شرط و شروط میذار ...

سلام 

مگه چی میشه حالا یبارم حاجت منو بدن خسته شدم خب اینهمه آدم می‌رن حرم میگن امام رضا خیلی رئوفه خیلی مهربونه دست رد به هیشکی نمیزنه حاجت همه رو میده اینهمه تو حرمش زار زدم دلش به رحم نیومد حتی یذره ؟ 

یعنی همه این حاجتا یه صلاحم نیست ؟

طرف تو کلیپ صحبت میکرد رفتم مشهد برگشتم کمتر از 3 ماه به 3 تا از حاجتام رسیدم من الان 4 ساله انتظار میکشم هیچی به هیچی

یذره اومدم حرم آروم بشم حتی آروم هم نشدم داغونمم عصبیم حالم افتضاااحه 💔

آخه ببین غیر منطقی میگیمثل ماها که بچه بودیم میگفتیم خدایا اگه وجود داری یه رعد و برق بزنه الاننمیشه ...

باشه دلیل من اشتباه من چرا یه لطف از امام رضا ندیدم یعنی از میون این همههه حاجت من یکیش به صلاح نیست بده بهم ؟

بسه دیگه طاقتم تموم شده 4 ساله التماسش میکنم هیچییی

منم آدمم آخه آرامش میخوام بسه درد دلم زندگی میخواد یک روز آرامش میخواد 💔

عزیزم هرجایی قانونی داره و قانون اونجا هم اینه. این انقدر ناراحتی نداره که اخه!

نمیدونم میگم که خستم ، عصبیم ، بی حوصله ام ، کلافه ام ، نمیدونم دیگه طاقت ندارم آرامش ندارم