2777
2789

دیروز میخواست کتکم بزنه من ۲۷سالمه شاغلم نامزد دارم یه ماه دیگ عقدمه  اینارو گفتم که فکر نکنید نوجوانم.

سر یه صحبت که شروع کرد بدوبیراه گفتن هربار بحث میشه حتی بحث ساده سریع میگه دورتو خط کشیدم!!!! دیگ بات کاری ندارم...

دیروز بعد از کلی بحث گف بات کاری ندارم منم گفتم منم دیگ بات کاری ندارم تمام شد.

منم رفتم تو اتاقم شروع کرده بود به تهدید به مرگ کردن داد زدن و فحش دادن ‌...

امدم در اتاقمو باز کردم که توضیح بدم با لحن اروم و مهربون گفتم اخه پدر من...

. جملم هنوز تمام نشده بود قیافه وحشی و جنیش رو دیدم که یه لحظه کنترل رو با شدت تمام پرت کرد طرفم و بعد حمله کرد بیاد کتکم بزنه خدا ازش نگزره در اتاقمو بستم از ترس مامانم جلوشو گرف  قسمش داد ..

اخع تو فکر کن داری خیلی مهربون توضیح میدی خیلی مهربون جملتو با کلمه ی پدر من شروع میکنی و اون میاد که بزنتت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا این چه طرز رفتار با یه خانم بالغ دیگه خانمی شدی برا خودت واقعا بعضی ها اصلا طرز رفتار با بچه های ...

از همین زورم میاد من نه بچه هستم نه کم کسی هستم تو شغل خودم حرفی برای گفتن دارم تو جامعه احترام دارم بین دوستام ارزش و جایگاه دارم ولی پدر من یه ادم روانی غرورم رو له میکنه

تازه شهریور عقدم هست بعد از اون باید جاعاز بخرم و نامزدم خونه بخره یک سال دیگ باید صدای بدشو تحمل کن ...

وایی🥲

خب سعی کن کمتر باهاش دهن ب دهن بشی وقتی انقدر اختلاف و نفرت بینتونه..تا کمتر دعواتون بشه  و اعصاب خوردی پیش بیاد.

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

وایی🥲خب سعی کن کمتر باهاش دهن ب دهن بشی وقتی انقدر اختلاف و نفرت بینتونه..تا کمتر دعواتون بشه و اع ...

دیگ باش کاری ندارم واقعا اسم پدر رو از زندگیم حذف کردم 

از همین زورم میاد من نه بچه هستم نه کم کسی هستم تو شغل خودم حرفی برای گفتن دارم تو جامعه احترام دارم ...

منم بچه بودم بابام سرم داد می‌کشید واقعا ازش میترسیدم ولی وقتی ۱۳ ۱۴ شدم رفتارش باهم عوض شد مهربون تر شد حتی حاضر جوابی ام میکردم.البته زود ازواج کردم شایدم بخاطر اون بود بام خوب شد 

تازه شهریور عقدم هست بعد از اون باید جاعاز بخرم و نامزدم خونه بخره یک سال دیگ باید صدای بدشو تحمل کن ...

وای منم مثل توام با سلول های بدنم درکت میکنم عروس میکنی راحت میشی منم فقط منتظرم اجازه بده بیان خاستکاریم فقط می‌خوام فرار کنم

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید