2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ظبیعی بودم درد داشت سخت بود خسته شدم جیغ زدم ولی تموم شد سزارینو نمیدونم امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

طبیعی قبلش سزارین بعدش.تجربه هردو رو دارم.اگه بازم بخوام زایمان کنم حتما طبیعی چون وقتی بچه دنیا میاد دیگه دردی نداری

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بستگی به بدنت داره اگه مثلا دستتو میبری زود جوش میخوره وخوب میشه سزارین گزینه بهتریه من خودم خوش گوشتم خداروشکر میکنم سزارین شدم فکرمیکنم تحمل درد طبیعی باید وحشتناک باشه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
طبیعی قبلش سزارین بعدش.تجربه هردو رو دارم.اگه بازم بخوام زایمان کنم حتما طبیعی چون وقتی بچه دنیا میا ...

من طبیعی داشتم ولی به شدت ترس ورم داشته که باز اون احساس تجربه کنم برای من که بی کس کارم میگم شاید سزارین بخیه پرسی کنم درد نداشته باشه زود سرپا بشم