2777
2789
عنوان

اگه تا حالا اختلال روانی داشتین بیاین درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی ازاختلالت تو نوجوونی و جوونی بروز میکنن و بعد اگه درمان بشی دیگه دچار نمیشیمتاهلی؟همسرت خوبه ...

متاهلم

همسرم ادم بدی نیس ولی واقعیت اونم کم اورده،اگه این حالتارو بهش بگم سکته میکنه از من افسرده تر میشه،چون یکسال بعد ازدواجمون پنیک کردم

متاهلمهمسرم ادم بدی نیس ولی واقعیت اونم کم اورده،اگه این حالتارو بهش بگم سکته میکنه از من افسرده تر ...

اگه بتونی بستری کنی خودتو زودتر خوب میشی. و اونجا کامل هم روان درمانی میکنن هم داروهاتو میدن و کلا محیطش طوریه ک زودتر خوب میشی

اگه بتونی بستری کنی خودتو زودتر خوب میشی. و اونجا کامل هم روان درمانی میکنن هم داروهاتو میدن و کلا م ...

جسارتا شما خودتون مشکل روان داشتین یا از اطرافیانتون کسی بوده؟

اگه بتونی بستری کنی خودتو زودتر خوب میشی. و اونجا کامل هم روان درمانی میکنن هم داروهاتو میدن و کلا م ...

محیطش که ترسناکه همه نوع بیمار با هر سطحی از مشکل اونجا ان،من میترسم

جسارتا شما خودتون مشکل روان داشتین یا از اطرافیانتون کسی بوده؟

آره من برادرم دانشجوی پزشکی از وقتی رفت پزشکی افسردگی گرفت تا اینکه الان همش تمایل ب خودکشی داره و ما بستریش کردیم، اونجا خیلی خوبه محیطش 

امیدوارم زودتر سلامتیشون رو ب دست بیارن

مرسی عزیزم ولی خب شما خوبه ک امید داری داداش من اصلا امید نداره میگه من خوب نمیشم فقط باید بمیرم

اصلا درمانت ول نکن خوب میشی حتما مطمئنم چون من خودمم مشاوره خوندم، بیماری های روان درمانشون سخت و طولانیه ولی درمان میشه ،ناامید نشو فقط سعی کن محیط زندگیت شاد نگهداری و فعال باشی ورزش هم خیلی کمک کننده اس