2777
2789

من حدودا ۷-۸سال پیش 

ی شب خواب دیدم ینفر اومد یه دختر داد بهم گفت این دختر رقیه امام حسینه ببر بزرگش کن من بزرگش کردم ۳سالش شد دقیق یادمه یکی اومد گفت امام حسین اومده دنبال دخترش 

ی هییت سینه زن و زنجیر زن اومدن خونه بابام 

دوباره دیروز. خواب دیدم رفتم توی ی کوچه که تکیه حضرت رقیه بوده سر تا سر کوچه پراز عروسک های دخترونه چیده شده بود خیلی قشنگ بود

ینفر بهم گفت برو به فلانی بگو بخاطرت مشکلت برو تو اون کوچه تکیه حضرت رقیه خیلی برحقه و حاجت میده 

از خواب پریدم 

الان بخاطر دخترم استرس گرفتم میگم خدایا چرا من چند سال پیش چنین خوابی دیدم خدایا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فلانی کیه؟ ناراحتی نداره که عزیزم. توسل کن به حضرت رقیه. امام حسین بهت نظر کرده که این خوابو دیدی

عزیزم منظور از فلانی همسایه ما بود 

قربون امام حسین برم 

میدونی نگرانیم بخاطر اینه که تو خواب یکی گفت امام حسین اومده دخترشو ببره 

خدایا نمی‌دونم چجوری بگم 

الهی زبونم لال بشه الهی بمیرم نباشم چنین روزی رو ببینم استرس گرفتم بخاطر دخترم میگم خدایا بخاطر این خواب یهو بچم چیزیش نشه دور از جونش 

عزیزم منظور از فلانی همسایه ما بود قربون امام حسین برم میدونی نگرانیم بخاطر اینه که تو خواب یکی گفت ...

به همسایتون بگو نذر حضرت رقیه چیزی خیرات کنه. نه عزیزم. ان شاء الله طوری نمیشه. هرچیزی هم بشه خود امام حسین و دخترشون بیمه‌تون میکنه