2777
2789

جمع میشه خیلییی زیاد میشه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخرین چیزی که همسر من بهش فکر میکنه همینه اصلا اولویتش نیست

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
آخرین چیزی که همسر من بهش فکر میکنه همینه اصلا اولویتش نیست

من همسرم خیلی اهمیت میداد

حالا موندم که دو ماه و نیمه من قهرم خونه بابامم .چه طوری تونسته این نیازشو کنترل کنه.البته اهل خیانت نیست

من همسرم خیلی اهمیت میدادحالا موندم که دو ماه و نیمه من قهرم خونه بابامم .چه طوری تونسته این نیازشو ...

منم همسرم اوایل خوب بود ولی الان دیگه انگار اولویتش نیست دوهفتم خودم نرم جلو اصلا بهش فکرم نمیکنه خودش که میگه انقد دغدغه دارم و فکرو خیال از اونه 

دوماه و نیمه قهری فکرش حتما نمیره سمتش براش مهم نیست

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
منم همسرم اوایل خوب بود ولی الان دیگه انگار اولویتش نیست دوهفتم خودم نرم جلو اصلا بهش فکرم نمیکنه خو ...

بله ولی دور و برش شلوغه با خواهراش و مادرش و ..خدا ازشون نگذره که پسرشون را ارشاد نمیکنن که بره دنبال زن و بچش...

بله ولی دور و برش شلوغه با خواهراش و مادرش و ..خدا ازشون نگذره که پسرشون را ارشاد نمیکنن که بره دنبا ...

خدا لعنتشون کنه کاش نمیزاشتی انقد طولانی شه

نمیشد آخه کتک زده بود و فحاشی کرده بود حالا هم پرو شده و فاز غرور برداشته میخواد کوتاه نیاد

مردا همشون همین جورین مغرور و خودخواه 

من همسرم آدم فوق العاده عصبیه چند بار دست روم بلند کرد و تو بحثا فحش میده ولی نذاشتم خانواده ها در جریان قرار بگیرن چون میدونستم بشینم باهاش حرف بزنم دیگه تکرار نمیکنه و دوباره آشتی میکنیم و قهر اگه طولانی بشه خوب نیست الان بددهن میشه تو دعواها ولی نمیزنه شمام اگه همسرت مردی بود که دائم نمیزد و فحش نمی‌داد کاش نمیزاشتی خانواده ها در جریان قرار بگیرن