2777
2789

جاریم .ولی من اونطوری دوسندارم.حموم حتما بعداز هربار حمام سرامیکاشو دستمال میکشید لک نشه .اگه یه چیزی تو خونه ی کسی میدید ک یکم کج گذاشته فوری ب صاحبخونه میگفت درستش کنه.

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظرفا و آشپزخونه چطوره؟

ماهی یبار همه ظرفا تو وایتکس

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

خاله ام 

یکسال کمرش شکسته بود با عصا راه میرفت بازم سرویس هاش برق میزد یکبار گازش کثیف نبود 

تمام ملافه ها سفید و یکدست و بوی خوب میدادن سینک تمیز و بدون لک 

در یخچال رو باز میکردیم تمیز و مرتب بود 

مادرشوهرم خیلی فرز سریعه فقط تمیزکاری نیست گاهی چیدمانم مهمه مثلا ظرفای یخچال مرتبه نمیزاره چیزی خراب بشه همه چیز اتیکت اسم داره رو ظرفا آخر شب یخچال و گاز رو دستمال میکشه و....

البته منم یاد گرفتم🤭

مادرشوهرمتا یه لک میفته تمیز میکنهاشغال میفته همون وقت جم میکنه

خوش به حالت میری خونشون تمیزه

من میرم حالم به هم میخوره

همه ظروف کپک زده و پر از جرم

کف خونه پر از خاک و دوده، زیر مبلا تلنبار خاکه، فرشا کثیف

سینک پر از کپک

فقط به ظاهر و مرتب بودن اهمیت میده

همیشه هم قاشق دهنی توی همه چی میکنه🤢

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

عمه کوچیکم حذودا ۶۰سالشع اما عین جوون ۲۰ساله ماشاله جوونه و قدرت داره همیشه خونش مرتب و منظمه همچیو برق میندازه رو وسایلش حساسه و ازشون مراقبت میکنه و تمیز نگهشون میداره 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
بیشتر ازشون بگید

خونه اش کلا مرتبه

انگار بیست نفر مهمون داره

خودشم همینطور... لباسای تو خونگیش هر حد مهمونیه

هر روز صبح پا میشه موهاشو میبافه آرایش می‌کنه

یعنی همیشه آماده مهمونه

غذاهاشم همیشه آنچنانی و پر مخلفات

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍