2777
2789
عنوان

خانم های متاهل یه دقیقه بیاین راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم سن فقط یه عدده مهم تفاهم و سلیقه و باورهای شما و اوشون هست اگه طرز فکراتون شبیه بهمه و باهم کنار میاین و مشکل ندارین چه اشکالی داره چه بسا کسانی که اختلاف سنی کمی دارن و باهم کنار نمیان و به مشکل برمیخورن چه بسا کسانی که اختلاف سنیشون زیاده و مشکلی ندارن. 

مهم تر از سن شناسمه ای سن شخصیته آدماست. 

بعد۳سال به اختلاف سن فکرمیکنی؟!توی۳سال پسره هنوزتصمیم نگرفته بود؟!

نه از همون اول هم فکر میکردم ایشون هیچ‌ مشکلی نداذه چون رفتارامون با هم اوکیه من چون الان یکم قضیه ازدواج و اینا اومده جلو جدی شده یکم دو دل شدم

من۲۳ ام ایشون ۳۳

اختلاف ده سال یه کم زیاده

مگه اینکه هر دونفرتون از روی عقل همدیگه رو واسه زندگی مشترک انتخاب کرده باشید و واقعا عاشق باشید 

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

نه از همون اول هم فکر میکردم ایشون هیچ‌ مشکلی نداذه چون رفتارامون با هم اوکیه من چون الان یکم قضیه ا ...

یعنی۳سال بدون قصدازدواج باهم بودید؟!

چراااا؟!

واقعادرک نمیکنم چرابایدباجنس مخالف ونامحرم بودبدون قصدازدواج؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بستگی ب شخصیتهاتون داره اگه توشیطونز و اون ساکت برات عذاب آورمیشه 

یاتودلت بخوادبیرون بری مسافرت و شیطونی کنی و..اون نه 

خیلی سخته 

منوشوهرم۱۲سال تفاوت سنی داریم اما انگار۱۰۰سال فاصله داریم 

دوستموشوهرش۲۷سال تفاوت سنی دارن ب خاطر رفتارشوهره اصلا زنش میگه بعضی موقع تفاوت سنیمونویادم میره خیلی آدم باحالیه