2777
2789
چقدر حرفات رو میفهممم 😭😭😭😭خدا به دل ما نگاه کنه دلم داره میترکه نمیدونم چه طوری باید این همه خا ...

مشکل اینجاس نمیخوام فراموشش کنم 🥲😭

میدونی الان چی دیدم 

استوریشو 

آهنگ  ازsemicenk. Kalleş

نمیدونم چرا اینو استوری کرده 

یعنی فک میکنه من ترکش کردم جلو نمیام؟🙃🥲

میدونی چیه فک کنم قلبم دیگ مث اولش نشه 

مث شیشه ای ک شکسته هیچوقت درست نمیشه

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
مشکل اینجاس نمیخوام فراموشش کنم 🥲😭میدونی الان چی دیدم استوریشو آهنگ ازsemicenk. Kalleşنمیدونم چرا ...

این اهنگ ترکیه ترجمه شو ببین🥲

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من بدتر نبود 

الان بعد پنج شیش ماه آرومم و بیخیال 

خود منی😞😞میشه بدونم شما بخاطر چی بهم خورد؟بمیرم برای دلامون😞😞😞

چون هیچی نداره  صفر مطلق    گفته جور میکنم و درست میکنم خانوادمم میگن بی عرضست    بابام گفت حتی پیامم بدی حلال نمیکنم😭😭میترسم هیچ وقت نتونم فراموشش کنم یا کسی انقد منو نخواد 

الهی بمیرم😭😭😭

خدانکنه جانم

چون هیچی نداره صفر مطلق گفته جور میکنم و درست میکنم خانوادمم میگن بی عرضست بابام گفت حتی پیام ...

وضعیت مالی برای همه یکسان نیست،یکیو میبینی امروز پولداره چن سال دیگه ندار،یکیم الان نداره ولی چن سال دیگه نمیشه مقایسش کرد،اگ تو هم دوسش داری خونوادتو راضی کن،کسی ک دوست داشته باشه واقعا کم پیدا میشه و ممکنه تا چن سال این اتفاق برات پیش نیاد..

بازم هرکسی شرایط خودشو بهتر میدونه

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
نمیدونم بخدا بابام حتی از قیافش خوشش هم نمیاد حتی

حالا ی سوال

یکی که شما از قیافش خوشت نیاد

بابات خوشش بیاد

رو‌میتونی زندگی کنی باهاش؟

مگه میخاد با بابات زندگی کنه!!

پسر خوب کم پیدا میشه دیگه،یا شکاکن،یا خیانت میکنن،اگ از این نظرا سالمه ک خوبه

با پول نمیشه فردا شکاکیت رو برطرف کرد

نمیشه خیانت رو درستش کرد

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
حالا ی سوالیکی که شما از قیافش خوشت نیادبابات خوشش بیادرو‌میتونی زندگی کنی باهاش؟مگه میخاد با بابات ...

نه اون موقع هم من راضی نیستم   من خودم میدونم بنده خدا قد وقیافه نداره لباسای تنش هم خودش نخریده  ولی مسئله بزرگ پوله پول داشت با ماشین خوب میومد دنبال من این چیزا با چشم مامان بابام نمیومد  بابام میگه ۲۷ سالشه بی عرضست چرا کار نمیکنه

از همین‌میترسم میترسم کسی مثل ایشون پیدا نشه  از اون ور خانواده میگن عشق نون و آب نمیشه   مغزم داره از فکر میترکه

نه اون موقع هم من راضی نیستم من خودم میدونم بنده خدا قد وقیافه نداره لباسای تنش هم خودش نخریده ول ...

عشق فقط اون کافی نیس،باید توهم عاشقش باشی

منم از عشق حرف نزدم،راست میگن عشق یروزی فروکش میکنه تو مشکلات زندگی،من منظورم دوس داشتنه ک تشخیص بدی این آدمیه ک قابل قبوله برای زندگیت

عشق فقط اون کافی نیس،باید توهم عاشقش باشیمنم از عشق حرف نزدم،راست میگن عشق یروزی فروکش میکنه تو مشکل ...

خب تا الان برام خوب بوده ولی میدونم بودن باهاش کوه مشکله یعنی الان که مجردم هیچ مشکلی ندارم باهاش باشم میشم کوهی از مشکلات    منم خوشم اومده ازش نمیگم عاشقم نهههه‌. چون دوسم داره دوسش دارم