خود منی😞😞میشه بدونم شما بخاطر چی بهم خورد؟بمیرم برای دلامون😞😞😞
چون هیچی نداره صفر مطلق گفته جور میکنم و درست میکنم خانوادمم میگن بی عرضست بابام گفت حتی پیامم بدی حلال نمیکنم😭😭میترسم هیچ وقت نتونم فراموشش کنم یا کسی انقد منو نخواد
چون هیچی نداره صفر مطلق گفته جور میکنم و درست میکنم خانوادمم میگن بی عرضست بابام گفت حتی پیام ...
وضعیت مالی برای همه یکسان نیست،یکیو میبینی امروز پولداره چن سال دیگه ندار،یکیم الان نداره ولی چن سال دیگه نمیشه مقایسش کرد،اگ تو هم دوسش داری خونوادتو راضی کن،کسی ک دوست داشته باشه واقعا کم پیدا میشه و ممکنه تا چن سال این اتفاق برات پیش نیاد..
بازم هرکسی شرایط خودشو بهتر میدونه
شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
حالا ی سوالیکی که شما از قیافش خوشت نیادبابات خوشش بیادرومیتونی زندگی کنی باهاش؟مگه میخاد با بابات ...
نه اون موقع هم من راضی نیستم من خودم میدونم بنده خدا قد وقیافه نداره لباسای تنش هم خودش نخریده ولی مسئله بزرگ پوله پول داشت با ماشین خوب میومد دنبال من این چیزا با چشم مامان بابام نمیومد بابام میگه ۲۷ سالشه بی عرضست چرا کار نمیکنه
از همینمیترسم میترسم کسی مثل ایشون پیدا نشه از اون ور خانواده میگن عشق نون و آب نمیشه مغزم داره از فکر میترکه
عشق فقط اون کافی نیس،باید توهم عاشقش باشیمنم از عشق حرف نزدم،راست میگن عشق یروزی فروکش میکنه تو مشکل ...
خب تا الان برام خوب بوده ولی میدونم بودن باهاش کوه مشکله یعنی الان که مجردم هیچ مشکلی ندارم باهاش باشم میشم کوهی از مشکلات منم خوشم اومده ازش نمیگم عاشقم نهههه. چون دوسم داره دوسش دارم