2777
2789
عنوان

سوال دارم زودی بیایننننننن

138 بازدید | 16 پست

خانوما یع چن روزی هس کلا روحا و روانا بهم ریختم

خود ب خود عزیزترین هام باهام دعوا میکنن یا من خود ب خود ب کل متنفر میشم از اونا

دیشب پسری ک صبحش کلی قربون صدقه ام رفته بود شبش یهویی با لحن خ بدی صحبت کرد و کات کرد رف

واقعا از این همه پارادوکس متفرم

سوالم اینه تو این حین تو خونمون شدید عنکبوت زیاد شده

خودشم عنکبوتا وقتی منو میبینن خیلی میترسن و دست و پاشونو گم میکنن ب والله

قبلا اصلا نبود الان خیلی زیاده والله حس میکنم عنکبوتا شیطانی ان یا هم چین چیزی

از لحاظ روحی ذلیل شدم بعضا هم انگار یکی درونم فقط حرف میزنه فقط فحش میده ب این و اون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐نگران نباش منم خیلی اوقات همینجوریم یعنی اینقد روحیم بهم میزیزه ک باهمه دعوا میکنم بعضی وقتا کاری میکنم ک نامزدم میگه دیگ میخام همه چیو تموم کنم ولی بد ی ساعت پشیمون میشم خیلیم میشم 😐

جایی نرفتی که یهو جنی چیزی شده باشی😐

یه دلیل دیگم هست این اتفاق ا که برات افتاده تو خودت از درون همچین رفتاری رو با خودت داشتی؟

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️
😐😐نگران نباش منم خیلی اوقات همینجوریم یعنی اینقد روحیم بهم میزیزه ک باهمه دعوا میکنم بعضی وقتا کار ...

خیلی بد دعوا کردم باهاش با دوس پسرم حرفای بدی زدم ولی انگار خودم نگفتم بخدا انگار جنی چیزی اومده تو کالبدم هیچکی باور نمیکنه

جایی نرفتی که یهو جنی چیزی شده باشی😐یه دلیل دیگم هست این اتفاق ا که برات افتاده تو خودت از درون همچ ...

نمیدونم گاها میرم جلو آینه ولی یع چیز دیگ میبینم توش 

بخدا یع چیزی یع نفر انگار تو بدن منه بعضی چیزا رو هم پیش بینی میکنه

خیلی بد دعوا کردم باهاش با دوس پسرم حرفای بدی زدم ولی انگار خودم نگفتم بخدا انگار جنی چیزی اومده تو ...

دقیقا منم همینجوریم ولی ب من میگن چون در طول روز خودت تنها خونه ای اینجوری رفتار میکنی اگ بری بیرون اوکی میشی ولی من خودم علاقه ای ب بیرون رفتن ندارم اصن

عزیزم تو تنها نیستی خودتو داری که میتونه بدون هیچ توقعی برات هر کاری انجام بده بهشون فکر نکن منم تقریبا همین طوریم وقتی خدا ببینه خیلی تنهایی خودش میاد کنارت بهت ارامش میده سعی کن از کسایی که بهت اسیب میزنن فاصله بگیری تو با ارزش ترین دارایی برای خودتی مراقب خودت باش 

دقیقا منم همینجوریم ولی ب من میگن چون در طول روز خودت تنها خونه ای اینجوری رفتار میکنی اگ بری بیرون ...

دیگ هر چقد منت کشی میکنم جواب نمیده من تیشه ب ریشه زدم بدم زدم🤦‍♀️

نمیدونم گاها میرم جلو آینه ولی یع چیز دیگ میبینم توش بخدا یع چیزی یع نفر انگار تو بدن منه بعضی چیزا ...

قران نماز بخون سعی کن به خدا نزدیک بشی

و اینکه افکارتو کنترل کن ورودی های ذهنتو کنترل کن 

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️