2777
2789

خانوما یع چن روزی هس کلا روحا و روانا بهم ریختم

خود ب خود عزیزترین هام باهام دعوا میکنن یا من خود ب خود ب کل متنفر میشم از اونا

دیشب پسری ک صبحش کلی قربون صدقه ام رفته بود شبش یهویی با لحن خ بدی صحبت کرد و کات کرد رف

واقعا از این همه پارادوکس متفرم

سوالم اینه تو این حین تو خونمون شدید عنکبوت زیاد شده

خودشم عنکبوتا وقتی منو میبینن خیلی میترسن و دست و پاشونو گم میکنن ب والله

قبلا اصلا نبود الان خیلی زیاده والله حس میکنم عنکبوتا شیطانی ان یا هم چین چیزی

از لحاظ روحی ذلیل شدم بعضا هم انگار یکی درونم فقط حرف میزنه فقط فحش میده ب این و اون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلات درونی خودت رو حل کن مشکلات بیرونی خودبخود حل خواهند شد.عنکبوت ها رو هم ریشه کن کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میگن عنکبوت توی خونه برکت رو میبره

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟