2777
2789
عنوان

خانما سوال درباره سفر کربلا دارم

312 بازدید | 15 پست

سلام

ببخشید الان موکب ها هستند برای اسکان و پذیرایی؟

توی گوگل زده ک موکب های ایرانی از اول صفر شروع فعالیت شون هست

موکب های عربی از الان هستند؟کسی اطلاع داره

اولین بار هست می‌خوایم بریم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موکب های عراقی از اول محرم برپا میشن، بعضیاشونم کل سال برپا هستن

سلام.ببخشید مطمئن هستین؟چون چند تا کاربر دیگه اینجا پاسخ دیگه ای دادن

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

سلام.ببخشید مطمئن هستین؟چون چند تا کاربر دیگه اینجا پاسخ دیگه ای دادن

مطمئنم، چندتا از آشناهامون رفتن، گفتن موکب های عراقی حدود ۸۰تا۹۰درصدشون برپا شدن

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
موکب های عراقی از اول محرم برپا میشن، بعضیاشونم کل سال برپا هستن

اونایی که ازاول محرم برپا هستند مسیر شهرهای دور به کربلا هست مثل سامرا تا کربلا که حداقل دوهفته پیاده روی دارن نه خود نجف به کربلا 

مطمئنم، چندتا از آشناهامون رفتن، گفتن موکب های عراقی حدود ۸۰تا۹۰درصدشون برپا شدن

خیلی ممنونم از راهنمایی شما

ببخشید یه مرکز پاسخگویی جایی هست ک زنگ بزنیم ازش سوالی چیزی بپرسیم و راهنمایی بگیریم اگر اونجا سوالی پیش اومد؟

اونایی که ازاول محرم برپا هستند مسیر شهرهای دور به کربلا هست مثل سامرا تا کربلا که حداقل دوهفته پیاد ...

خودم خیلی سال پیش رفتم ولی از آشناها که رفتن گفتن موکب های عراقی بودن تو همه مسیرها

خیلی ممنونم از راهنمایی شماببخشید یه مرکز پاسخگویی جایی هست ک زنگ بزنیم ازش سوالی چیزی بپرسیم و راهن ...

راستش نمیدونم، تو گوگل سرچ کن شاید چیزی پیداکردی

راستش نمیدونم، تو گوگل سرچ کن شاید چیزی پیداکردی

خیلی ممنونم

خواهش، هرموقع رفتین التماس دعا

عزیزم عذر میخوام ولی چرا اطلاعات اشتباه میدی به بنده خدا.

موکب ها از حدود دو هفته قبل از اربعین برپا میشن البته موکب های هراقی گاهی دیرتر هم برپا میشن و دقیقا روز اربعین هم جمع میشه.

شما اگه بخوای زودتر بری موکبی نیست و باید بری هتل

عزیزم عذر میخوام ولی چرا اطلاعات اشتباه میدی به بنده خدا.موکب ها از حدود دو هفته قبل از اربعین برپا ...

به هیچ وجه هدفم این نبود که اطلاعات اشتباه بدم. چندتا از آشنا رفتن گفتن موکب بود، دیگه نمیدونم واقعا چی بگم.