2777
2789

عجیبه یه زمان شیفته ش بودم یک ماه نمیدیدمش برام یک سال میگذشت دست به هرکاری میزدم فقط داشته باشمش روزو شبم شده بود اسمش

الان جوری از چشمم افتاده بود که دو ماه گذشت برام به شدت زود گذشتو حتی نفهمیدم کی رفت و فرقی برام با هیچ ادمی نمیکرد حتی خودشم فک نمیکرد اینجوری بی تفاوت نسبت بهش شم 

برای اولین بار دیدم غرورشو گذاشت کنار التماسم کرد که فقط یه لحظه دیگه ببینتم ادمی که هیچوقت بخودش اجازه خواهش کردنو ناز کشیدن نمیداد چقدر بهش گفتم بیا مشکلاتو با حرف حل کنیم تفره میرفت.. اخرش خیلی یهو کل وجودش از چشمم افتاد

ادمیزاد عجیبه کسی که براش حکم عرش رو داره یه روز با فرش براش فرقی نمیکنه پس تا دیر نشده مهربون باشیم باهم بهم توجه کنید

خیلی راحت و اتفاقی یهو دیدی از چشم طرفت که یه روز برات حتی جونشم میداد افتادی که حتی فکرشم نمیکردی این بشه🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همینجور شدم بعد از تلاش زیاد ولش کردم اون افتاد دنبالم ولی دیگ بی فااایده بود گفتم نامزد ک ...

وقتی مشکلات انبار شن و طرف توجه ای نکنه همشون جایگزین عشق میشنو مملوع از نفرت میشن تهشم میشه این ماله منم فک میکرد تا قیامت دنبالشم اما یهو فرو ریخت از دلم